ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) Φίλοι μου, είμαστε ένα μεγάλο μπουρδέλ@!!!! Καλά να πάθουμε έτσι όπως τα 'χουμε "συλλογικά" καταφέρει!!! "Συνάδελφος" μηχανικός έδωσε χειρόγραφη βεβαίωση για μεταβίβαση ακινήτου, στο οποίο εκκρεμεί οριστικοποίηση δήλωσης 4014 (που την χειρίζεται άλλος μηχανικός), το οποίο έχει και επιπρόσθετες αυθαιρεσίες που δεν δηλώθηκαν, χωρίς αυτοψία, για την οποία αμείφθηκε 150 ευρώ!!!! Edited Νοέμβριος 9 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) "Συνάδελφος" μηχανικός έδωσε χειρόγραφη βεβαίωση για μεταβίβαση ακινήτου, στο οποίο εκκρεμεί οριστικοποίηση δήλωσης 4014 (που την χειρίζεται άλλος μηχανικός), το οποίο έχει και επιπρόσθετες αυθαιρεσίες που δεν δηλώθηκαν, χωρίς αυτοψία, για την οποία αμείφθηκε 150 ευρώ!!!! Καλό!!! Edited Νοέμβριος 9 , 2012 by yian
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) Δες και τις συμπληρώσεις που έκανα.... Προφανώς ο άλλος μηχανικός ξέρετε ποιός μ@λ@κ@ς είναι..... Edited Νοέμβριος 9 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Ζήτα επιστροφή παραβόλου και προστίμου (λέμε τώρα..) και στην υγειά σου τα κερασμένα ποτάκια!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Το πρόστιμο της δήλωσης έχει εξοφληθεί. Η αμοιβή μου έχει εξοφληθεί προκαταβολικά! Ο "συνάδελφος"" δεν ξέρω που θα τρέχει να κρυφτεί όταν βγει στην επιφάνεια από τον ....αγοραστή (λέω εγώ τώρα).
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Θέλεις να το κάνω περισσότερο ..."όμορφο";;; Μόνον έτσι θα ...κατανοήσουμε όλοι μας την ...κατάντια του επαγγέλματός μας!!! Παζάρευα την αμοιβή μηχανικού για δήλωση 4014 (μια εβδομάδα) με ιδιοκτήτη σε διαμέρισμα που έχει κλείσει τους ημιυπαίθριους. Βιάζετε να μεταβιβάσει το ακίνητο στο γυιό του. Άλλος "συνάδελφος" παρεμβάλλεται, δεν κάνει αυτοψία, σε ένα απόγευμα δίνει χειρόγραφη βεβαίωση, εισπράττει 200 ευρώ, έγινε η μεταβίβαση!!!! 1
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 αυτά ειναι! γουστάρω μεγαλεία!!!!!!!!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι, μάλλον οι "συνάδελφοι" πρέπει να "πεινούν".... Δεν δικαιολογείται διαφορετικά.... Edited Νοέμβριος 9 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Εάν σε κάτι τέτοια κάνουμε καταγγελίες θα μας πουν ρουφιάνους ε?
martha1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 ξερω κι εγω πολλες τετοιες περιπτωσεις.δυστυχως..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα