Alex Stogi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Μήπως είχε και δικό του κολλημένο καλώδιο 2.5 μμ2 ? Γιατί αν δεν είχε (ή αν δεν αναφερόταν κάπου στις οδηγίες οτί πρέπει να μπει τουλάχιστον 2.5 μμ2) δεν μου φαίνεται σωστή η 15Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 οι μικροαυτόματοι ΔΕΝ είναι για χειρισμό (με ότι αυτό συνεπάγεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Stogi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 άρα μικροαυτόματος/ασφάλεια στο 1ον + διακόπτης για χειρισμό σωστά ? ή τα ίδια σε κάθε γραμμή του 2οντος αν θέλουμε να έχουμε έλεγχο σε ομάδες προβολέων ή μεμονωμένους προβολείς ? ..ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Εγώ θα έβαζα παντού ασφάλεια/μικροαυτόματο γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα έχεις το βραχυκύκλωμα. Τώρα όπου θέλω να έχω χειρισμό θα έβαζα ΚΑΙ διακόπτη. Αν οι προβολείς που λες δεν έχουν άλλο τρόπο χειρισμού παρά μόνο από τον πίνακα τότε εκεί πρέπει να μπει διακόπτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Stogi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ναι ναι δεν το έγραψα σωστά.. και στο 1ον και στο 2ον ασφάλεια/μικροαυτόματο. .. Οκ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Μήπως είχε και δικό του κολλημένο καλώδιο 2.5 μμ2 ? Γιατί αν δεν είχε (ή αν δεν αναφερόταν κάπου στις οδηγίες οτί πρέπει να μπει τουλάχιστον 2.5 μμ2) δεν μου φαίνεται σωστή η 15Α. είχε!!! ήταν ένα fix, πήγαινε μαζί με το φωτιτικό πισίνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα