civil0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 (edited) Υπάρχει κεραία μετάδοσης ραδιοφωνικού σταθμού,υποτίθεται νόμιμη.Επειδή ο ιδιοκτήτης είναι διαφορετικός από το χρήστη,τού ζητάει η ΔΕΗ να αλλάξει το όνομα,ή τού κόβει το ρεύμα.Η πολεοδομία τού συνέστησε να νομιμοποιήσει το κτίσμα με το 4014 (αλήθεια,πώς είχε πάρει άδεια & ρεύμα χωρίς νόμιμο κτίσμα? ) Επειδή το κτίσμα είναι σε δασική περιοχή,μπορώ να τον εντάξω στο 4014,όταν αυτό απαγορεύεται ρητά?Ο δασάρχης μπορεί να επιτρέψει τέτοιο κτίσμα,μόνο όταν φτιάχνεται από την αρχή,με νέα άδεια,και με φάκελο από το βιομηχανίας.Ομως,εγώ δε θέλω να βγάλω άδεια ανέγερσης,θέλω να νομ/σω το κτίσμα για ηλεκτροδότηση!Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με ξεμπερδέψει;;;; Edited Νοέμβριος 7 , 2012 by civil0
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Τι εννοείς είναι σε δασική περιοχή? Αν υπάρχει τέτοια τελεσίδικη απόφαση τότε ο ιδιοκτήτης είναι το κράτος.Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του ιδιωτικού δασικού αλλά σπανίζει.Τι ισχύει λοιπόν?
civil0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 (edited) Ο Ν.2075/92 άρθρο 24α & εγκύκλιος 33066/93 παρ.2 επιτρέπει ανέγερση κεραίας σε δασική περιοχή ύστερα απά άδεια νομάρχη.Ιδιοκτήτης είναι μοναστήρι. Edited Νοέμβριος 7 , 2012 by civil0
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.Πως προκύπτει το ιδιοκτησιακό?
civil0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Νομίζω πως απάντησα!Ιδιοκτήτης είναι το μοναστήρι,διαθέτει συμβόλαια.Η περιοχή είναι όμως δασική......ή τουλάχιστον έτσι λέει ο δασάρχης........
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα