Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση Κεραίας?


Recommended Posts

Υπάρχει κεραία μετάδοσης ραδιοφωνικού σταθμού,υποτίθεται νόμιμη.Επειδή ο ιδιοκτήτης είναι διαφορετικός από το χρήστη,τού ζητάει η ΔΕΗ να αλλάξει το όνομα,ή τού κόβει το ρεύμα.Η πολεοδομία τού συνέστησε να νομιμοποιήσει το κτίσμα με το 4014 (αλήθεια,πώς είχε πάρει άδεια & ρεύμα χωρίς νόμιμο κτίσμα? ) ;)Επειδή το κτίσμα είναι σε δασική περιοχή,μπορώ να τον εντάξω στο 4014,όταν αυτό απαγορεύεται ρητά?Ο δασάρχης μπορεί να επιτρέψει τέτοιο κτίσμα,μόνο όταν φτιάχνεται από την αρχή,με νέα άδεια,και με φάκελο από το βιομηχανίας.Ομως,εγώ δε θέλω να βγάλω άδεια ανέγερσης,θέλω να νομ/σω το κτίσμα για ηλεκτροδότηση!Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με ξεμπερδέψει;;;;

Edited by civil0
Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς είναι σε δασική περιοχή? Αν υπάρχει τέτοια τελεσίδικη απόφαση τότε ο ιδιοκτήτης είναι το κράτος.Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του ιδιωτικού δασικού αλλά σπανίζει.Τι ισχύει λοιπόν?

Link to comment
Share on other sites

Ο Ν.2075/92 άρθρο 24α & εγκύκλιος 33066/93 παρ.2 επιτρέπει ανέγερση κεραίας σε δασική περιοχή ύστερα απά άδεια νομάρχη.Ιδιοκτήτης είναι μοναστήρι.

Edited by civil0
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως απάντησα!Ιδιοκτήτης είναι το μοναστήρι,διαθέτει συμβόλαια.Η περιοχή είναι όμως δασική......ή τουλάχιστον έτσι λέει ο δασάρχης........

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.