Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή εισφορών ΙΚΑ μετά την υπαγωγή στο νόμο των αυθαιρέτων


steliosu2

Recommended Posts

ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΠΕΕ ΠΕΠΕΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΗΝ 17/10/2011 ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΟΦΟΥ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΑ ΛΟΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΕΚΑ). ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΤΑΧΘΩ? ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΕΙΤΟΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 24/9/2011 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

......μμμμ δυσκολο το βλεπω. Δεν θα ειναι πολλες οι περιπτωσεις σαν τη δικια σου. Βεβαια εγω εχω μια τετοια που πληρωσε πριν 3 χρονια το ΙΚΑ αλλα...δεν ξερω τι μπορει να γινει...μιας και οι εισφορες του ΙΚΑ συμπεριλαμβανονται στο προιστιμο.Φυσικα και εχεις δικιο.

Edited by gio
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.