Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποιηση λιθοδομης


andreask1

Recommended Posts

Καλημερα σας. Το 2010 ξεκινησα εργασιες για κατασκευη λιθοδομης περιφραξης μηκους 100 μετρων. Ο εργολαβος μου συνεστησε να βγαλω μια αδεια εργασιων μικρης κλιμακας για κατασκευη λιθοδομης μηκους 100 μετρων και υψους 1 μετρου. Εδω να πω οτι ενω ηξερα εκ των προταιρων οτι σχεδον ολη η κατασκευη θα ξεπερνουσε το 1 μετρο(αρα δεν με καλυπτε(?) η αδεια μικρης κλιμακας) , ειτε απο λαθος ειτε απο απειρια εβγαλα κανονικα την αδεια μικρης κλιμακας.Χτιστικε η λιθοδομη κανονικα οπως λεει η αδεια και αφηνοντας 1 με 1,5 μετρο επιπλεον στον εφαπτομενο κοινοτικο δρομο, αλλα μην τηροντας το προβλεπομενο απο την αδεια υψος του 1 μετρου.Το υψος ειναι απο 1,20 εως 1,80.Εχω μετανιωσει που δεν εβγαλα την αδεια που επρεπε και θελω να ρωτησω τι χρειαζεται για να νομιμοποιησω την λιθοδομη. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αν βγαινει αδεια δομηση για περιφραξη (εννοω με τους ορους δομησης της περιοχης) που για 1,80 το βλεπω δυσκολο!!! Η πας με το νομο των αυθαιρετων αν σε "παιρνει" η ημερομηνια κατασκευης που εχεις κανει την περιφραξη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.