Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα εγκατάστασης οικιακού φ/β σε κύρια και σε εξοχική κατοικία


Sonik79

Recommended Posts

@deathlock εκεί θα μπορούσες να τους κυνηγήσεις αφού είχες υπογεγραμμένη σύμβαση συμψηφισμού ας πρόσεχαν...μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

 

να τους κυνηγήσω; Δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο με κυριότερο όλων ότι εγώ θα ξεπαραδιαστώ στους δικηγόρους η ΔΕΗ θα το στείλει στο νομικό της τμήμα και αν δικαιωθώ θα δικαιωθώ μετά από 100 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το σκεπτικό μου βγήκε σωστό...Παραθέτω την απάντηση που έλαβα απο τα κεντρικά του Δεδδηε

 

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα :

Η Υπουργική Απόφαση Υ.Α.Π.Ε./Φ1/2302/16934 ( ΦΕΚ B’ 2317/10-8-2012), αποτελεί τροποποίηση του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων (ΚΥΑ ΦΕΚ Β’ 1079/09). Στο άρθρο 1 παρ. 2, αναφέρεται ρητά ότι «… Οι ανωτέρω δικαιούχοι επιτρέπεται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα άπαξ». Κατά συνέπεια η εγκατάσταση ενός δεύτερου ΦΒ (από το ίδιο πρόσωπο), μετά τη δημοσίευση του ανωτέρω ΦΕΚ δεν είναι επιτρεπτή. Οι σχετικές ερωτήσεις – απαντήσεις που είναι αναρτημένες στο site δεν έχουν αναθεωρηθεί ακόμη με τις νέες ρυθμίσεις της ως άνω Υπουργικής Απόφασης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.