Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γερανός Δονητικά Ρυμουλκούμενος


kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα,

 

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας το οτιδήποτε για γερανούς δονητικά ρυμουλκούμενους. Ακόμη, ακόμη αν υπάρχει κάποια άλλη ονομασία, ή κάποιο μοντέλο, ή κάποια εταιρία που να τους χρησιμοποιεί κτλ. Είναι για μια εργασία ενός εν δυνάμει συναδέλφου και πραγματικά δεν μπορεί να βρει τίποτα σχετικό.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες. "Δονητικά" όταν λέμε τι εννοούμε; Η περιγραφή αυτή πως προέκυψε; Αν είναι από κατευθείαν μετάφραση από άλλη γλώσσα (π.χ. step drive ) τότε μάλλον το "δονητικά ρυμουλκούμενος" δεν είναι δόκιμος όρος. Αν το "δονητικά" προέρχεται από το "step drive" τότε ξεκίνα το ψάξιμό σου από το "stepper driver" ή το "stepping motor" που σημαίνει "παλμικός κινητήρας" και είναι ο κινητήρας που ανάλογα με τους ηλεκτρικούς παλμούς που του δίνεις στρέφει, κατά ορισμένη γωνία. (π.χ. κάθε παλμός μπορεί να αντιστοιχεί σε 1/10 της μοίρας, 10 παλμο ί= μία μοίρα, κτλ, και αυτά τα μοτερ βρήσκουν πολύ μεγάλη εφαρμογή στην ρομποτική εκεί όπου οι κινήσεις έχουν να κάνουν με πεπερασμένες διαδρομές, π.χ. βραχίονας ανθρωπομορφικού ρομπότ).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.