Centaurus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 μιας και ο δικος μου κυκλοφορητης κάνει "νερά" τελευταια, μου πρότεινε ο υδραυλικος να κινηθώ σε inverter κυκλοφορητη μαρκας Wilo ή Grundfos και όπως βλέπω ειναι απο τις κορυφαίες μαρκες. Αυτός που έχω τώρα είναι ένας DAB B56 αν το διάβασα καλά, δεν ξερω σε ποια κατηγορία βρίσκεται, αλλα ειναι η δευτερη φορα που βγάζει προβλημα, αν και απο ότι είδα δεν ειναι και απο τους φτηνους, σχεδον στην τιμη του wilo! Θα δω τους δυο παραπανω που αναφερατε και αν υπαρχει και τριτος αξιολογος στην ιδια κατηγορια τιμης θα ηθελα να μου τον προτείνεται Εχω τριώροφη μεζονετα με ξεχωριστες ηλεκτροβανες ανα οροφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 panos είναι πολύ καλύτερος ο κυκλοφορητής Wilo Stratos Pico απο τον Yonos Pico? Τον 25/1-8 θέλω ξέρεις τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demoiselle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Ο panos ουσιαστικά είπε πως ο Wilo Stratos Pico είναι inverter "έχουν τη λειτουργία auto-adapt" = αυτόματη προσαρμογή ταχύτητας ανάλογα με το φορτίο, ενώ ο Yonos Pico " έχει τρεις βαθμίδες και δεν έχει λειτουργία dynamic adapt" . Είναι κυκλοφορητής με τρεις ταχύτητες -προεπιλέξιμες βαθμίδες στροφών - όπως λέει. Ένας σύγχρονος κυκλοφορητής, με εύκολη τοποθέτηση και εξελιγμένες ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 σε επιθεώρηση σε πολυκατοικία με μονοσωλήνιο και αυτονομία ανα διαμέρισμα,με λέβητα 150kw στο λεβητοστασιο έχει κυκλοφορητή wilo stratos 40/1-12. a.όλοι οι stratos δεν είναι inverter? b. αρα είμαι κατηγορια αυτοματισμών Γ? γ. εχει P1=21W- 450W. τα 450 δεν επιμερίζω στα βοηθητικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 a.Ναιb. Ναιγ. Σύμφωνα με το manual έχει κατανάλωση ισχύος P1 : 0,025 έως και 0,47 kW. Οπότε τα 0,47KW επιμερίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα