nick_nick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Καλησπέρα μου έχει ζητηθεί να συντάξω βεβαιωση καλής λειτουργίας αποχετευτικού συστήματος η οποία απαιτείται για τη χορήγηση κάποιου εγγράφου απο τον ΕΟΤ. Μήπως έχει αντιμετοπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο να μου πει τι ακριβώς πρέπει να αναφέρει αυτή η βεβαίωση. Συμπληρώνω ότι πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών που αποχετεύονται σε βόθρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (edited) ΕΟΤ? προκειται για ενοικιαζομενα? νομιζω πρεπει να δεις αν εχει εφαρμοστει η μελετη αποχετευσης και οι προδιαγραφες.... συγκεκριμενα δε μπορω να σου πω κατι 1000% σιγουρο μονο υποθεσεις προς σκεψη και να το ψαξουμε αμα θες βασικα σε ποια περιοχη ειναι εχει σηπττικο? ή κανα πηγαδι? Edited Νοέμβριος 22 , 2012 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών στους Παξούς τα οποία προσπαθούν να βγάλουν άδεια απο τον ΕΟΤ για να γίνουν ενοικιαζόμενα..είναι ήδη κατασκευασμένα τα σπίτια οπότε στους βόθρους δεν μπορούν να ελεγχθούν ιδιαίτερα πράγματα. Μου ζητήσανε στο τοπογραφικό να δείξω τη διατομή της σωλήνας που καταλήγει στο βόθρο και να γράψω και μια βεβαίωση καλής λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος. Αυτά είναι τα μόνα δεδομένα που έχω..χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 ψαξε κατεβασε τεχνικες προδιαγραφες ευδαπ ριξε ενα διαβασμα και μιλαμε και γω ψαχνοντας το παω μαζι σου ιδεες πεταω αν βγαλεις ακρη ελπιζω να μας δωσεις φωτα ή εστω να μας πεις δυο λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpanop Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Παιδιά επειδή μου ζητήθηκε κι εμένα αυτό, μήπως βρήκατε άκρη;;; κάποιο template της βεβαίωσης; ειμαι στην περίπτωση του βόθρου κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 πρεπει να δεις βασει ποιου προτυπου εγινε ο βοθρος διαστασεις σχεδια κλπ να βαλεις καλαμι και να μετρησεις βαθος υπαρχουσα μελετη καταποσο εχει εφαρμωστει υστερα να δεις τι πραξεις εκανε ο τυπος και να δεις αν διαφερουν αν δεν εγιναν τοτε κανεις εσυ τις δικες σου και βλεπεις αν ανταποκρινεται ο βοθρος στην εγκατασταση παροχες λυματων/αποβλητων κλπ βασικα πρεπει να υπολογισεις τα επιλεοντα και των διαχορισμο τους .... γιατι βοθρο μιλαμε? σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
parth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Ειχα κανει παλιοτερα, αλλα δεν την εχω προχειρη να την αναρτησω... Στην ουσια ειναι μια τεχνική έκθεση, υπολογιζα τον θεωρητικο πληθυσμό και εβλεπα αν επαρκει ο υφισταμενος βοθρος. Μια μικρη τεχνική περιγραφή στη συνέχεια των σωληνώσεων, μηχανοσίφωνα, διαστάσεις δεξαμενων κτλ. Και ενα ΔΚ με ολα αυτα πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.gargala Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Πώς μπορώ να υπολογίσω τον θεωρητικό πληθυσμό? Δηλ.για δύο τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, η μία με 2 υπνοδωμάτια και η άλλη με 3 υπνοδωμάτια, δε λέω απλά 5 δωμάτια* 2άτομα/δωμάτιο=10 άτομα συν 1 άτομο (ο ιδιοκτήτης που μένει σε ξεχωριστή κατοικία μέσα στο ίδιο οικόπεδο? Ή πρέπει να υπολογιστεί με τα τ.μ.? Ποιά η σχετική νομοθεσία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βιτρούβιος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 πρεπει να δεις βασει ποιου προτυπου εγινε ο βοθρος διαστασεις σχεδια κλπ να βαλεις καλαμι και να μετρησεις βαθος υπαρχουσα μελετη καταποσο εχει εφαρμωστει υστερα να δεις τι πραξεις εκανε ο τυπος και να δεις αν διαφερουν αν δεν εγιναν τοτε κανεις εσυ τις δικες σου και βλεπεις αν ανταποκρινεται ο βοθρος στην εγκατασταση παροχες λυματων/αποβλητων κλπ βασικα πρεπει να υπολογισεις τα επιλεοντα και των διαχορισμο τους .... γιατι βοθρο μιλαμε? σορρυ και πως ξέρουμε τι υπάρχει από κάτω π.χ. διάμετρο; Χρειάζεται και σχέδιο; Υπάρχει κανένα υπόδειγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Πολύ καλημέρα σε όλους σας!!! Στον Ε.Ο.Τ. Βόλου συμπληρώνουμε το επισυναπτόμενο έντυπο. Αν κάποιος συνάδελφος θεωρεί ότι πρέπει να αναφερθούν επιπλέον στοιχεία είναι σε μορφή word για να το κάνει. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!!! Τεχνική Έκθεση Βόθρου Για Τον ΕΟΤ.docx 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα