pankrok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Μια παρατήρηση : Για να τοποθετηθεί αυτό το εξάρτημα, το σώμα αναγκαστικά θα αδειάσει από το νερό που περιέχει. Και προφανώς θα γεμίσει έπειτα, με φρέσκο. σωστο, αλλα θα μπορουσες επισης να γεμισεις απο το δικτυο με "παλιο" νερο αφου το τοποθετησεις , η αν γεμισεις με "φρεσκο" να ριξεις και λιγο παραφλου (για να μην παμε σε εξειδικευμενα χημικα ) εκτος απο τον κινεζο , ειναι εξισου ευκολο να παραγγειλεις ελληνικης κατασκευης αντιστασεις στα διαφορα "αντιστασαδικα" που υπαρχουν (πχ οικονομου στο πειραια). μια ανοξειδωτη πχ μηκους μισου μετρου και 1000w ισχυ μαζι με την φλατζα/ρακορ της που θα βιδωνει στο σωμα δεν μπορει να παει πανω απο 50ευρω ανα σωμα (πχ οι 18KW που βαζουμε σε καποιες εφαρμογες και ειναι γυρω στο 1.20 με 6 στοιχεια και θερμοστατη εχει 160 +φπα).
gaskouk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (edited) Εμένα μου φαίνεται απλοϊκή πατέντα μαστρο Μήτσου. Κατ αρχάς 1500 W είναι σώμα με δέκα φέτες. Τι είν' κάβουρας τι είναι το ζουμί του. (Αφελής ερώτηση: Γιατί τα σώματα λαδιού έχουν λάδι κι όχι νερό; ) Edited Νοέμβριος 28 , 2012 by gaskouk
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (edited) αν και μου φανηκε ρητορικη η ερωτηση για τα λαδιου και οχι αφελης μεγαλυτερο ιξωδες καλυτερη μεταδοση θερμοτητας μεγαλυτερη θχωρητικοτητα ψηλοτερο σημειο ζεσεως .... ....... Edited Νοέμβριος 28 , 2012 by OTTO_engine
nikmmech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Και κυρίως, έλλειψη αλάτων.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 μεγαλυτερη θχωρητικοτητα ....... Νομίζω ότι η θερμοχωρήτικότητα του λαδιού είναι μικρότερη του νερού. Τα πλεονεκτήματα του λαδιού είναι κυρίως η μη οξειδωτικότητα, έλλειψη αλάτων και μεγαλύτερη θερμοκρασία βρασμού.
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (edited) Ναι, η θερμοχωρητικότητα του λαδιού είναι μικρότερη του νερού, και γενικά με το λάδι δυσχαιρένεται η μετάδοση θερμότητας. Edited Νοέμβριος 28 , 2012 by miltos
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Όσο αφορά την ισχύ της αντίστασης χονδρικά πιστεύω ανάλογα με την περιεκτηκότητα νερού που περιέχει το ζητούμενο σώμα π.χ. 50 lt από τη σχέση Q=ρVcΔΤ για αν'υψωση θερμοκρασίας του νερού από 20 στους 80 και σε πόσο χρόνο θέλουμε να το πετύχουμε
aithilenio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (edited) Βρε παιδιά έχω ένα βασικό ερώτημα εδώ και μήνες με αυτές τις αντιστάσεις... Με την διαστολή του νερού τι γίνετε; Edited Νοέμβριος 28 , 2012 by aithilenio
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (edited) παιδια με την θχωρητικοτητα σορρυ μην βαρατεεεεεεεεεε ανακαλω! :Ρ @αιθυλένιο σχετικα με την διαστολη....... ελα ντε!!!! Edited Νοέμβριος 28 , 2012 by OTTO_engine
nikmmech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Βρε παιδιά έχω ένα βασικό ερώτημα εδώ και μήνες με αυτές τις αντιστάσεις... Με την διαστολή του νερού τι γίνετε; Γρηγόρη υποθέτω δεν θα τα πληρώνουν εντελώς τα σώματα. Κάτι ανάλογο με του λαδιού.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα