asteria skondra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 καλημερα,ειμαι καινουργια μηχανικος και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σχετικα με τισ αδειες.....μου ειπαν οτι για να βγαλω αδεια θα πρεπει αρχικα να ανοιξω μια καρτελα στο τεε,πως γινεται αυτο ακριβως???ξερει κανεις????
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Απόκτηση άδειας επαγγέλματος από τις εξετάσεις του ΤΕΕ και εγγραφή στο ΤΣΕΜΔΕ που μεταφράζεται σε έναρξη κατάθεσης των ασφαλιστικών εισφορών. Σφραγγίδα έχεις?
asteria skondra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 ναι εχω σφραγιδα και αδεια εχω απο το τεε.μονο αυτα θελω???
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 θα πρέπει να βγάλεις και κωδικό για αμοιβές, από την ιστοσελίδα ΤΕΕ (δες εγγραφή για απόκτηση κωδικού στο σύστημα αμοιβών ΤΕΕ)
asteria skondra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 εννοεις τους κωδικους που εχουμε απο το mytee????
asteria skondra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 οκ ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 φυσικά χρειάζεσαι και θεώρηση βιβλίων εσόδων εξόδων καθώς και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (κάποτε περίπου το 1975 έκανα έναρξη εργασιών χωρίς να τα θεωρήσω αυτά και πλήρωσα πρόστιμα το 1978 αρκετά τσουχτερά όταν η ΔΟΥ το ανακάλυψε)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα