Μετάβαση στο περιεχόμενο

University Of Edinburgh


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

 

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε κάποια εμπερία για το uni of Edinburgh.Συγκεκριμένα είμαι μηχανολογος μηχανικός (ΑΕΙ)

και σκεφτομαι να ξεκινησω κάποιο master πανω στην ενεργεια.. Βασική μου επιδίωξη είναι να κάνω ενα μεταπτυχιακο στην αγγλια και εν συνεχεια να δουλεψω σε καποια εταιρεια στην Αγγλια..τα Rankings του Εδιμβουργου είανι πολύ ψηλα πανω στη μηχανολογια αλλα αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπορεσω να απορροφηθω καπου στη συνεχεια..αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει που γνωριζε την αγγλικη αγορά θα το εκτιμούσα..

 

ευχαριστώ,

Link to comment
Share on other sites

ναι..οι εταιρίες στο UK την έχουν πατήσει με graduates που ξεκινάνε να δουλεύουν τους εκπαιδεύουν k μετά πάνε φαντάροι αφήνοντας την εταιρία εκτεθειμένη έτσι ζητάνε απόδειξη ότι έχεις τελειώσει.

Επίσης k η αγορά εδώ είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, ας μην ξεχνάμε ότι εδώ δεν ψάχνουν τον μηχανικό με γενικές γνώσεις αλλα με απόλυτη εξειδίκευση.

φυσικά πιστεύω ότι είναι k στο άτομο, αλλα γενικά εάν ψαχτείς κάτι βρίσκεις k το university of Edinburgh έχει καλή φήμη, καλο όνομα στην αγορά k καλές διασυνδέσεις

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

τελειωσες το πανεπιστημιο του Εδιμβουργου?το συγκεκριμενο μαστερ τι λεει αν το γνωριζεις? επισης η αγορα στο εδιμβουργο ειναι πεσμενη εχω ακουσει..υπαρχουν γενικα θεσεις για μηχανικους?

Link to comment
Share on other sites

δεν το τελειωσα ακόμη , διδακτορικός είμαι :mrgreen: :mrgreen: , η αγορά παντού είναι πεσμένη, εξάλλου πολλές αγγλικές εταιρίες δουλεύουν με εξωτερικό

Το master εδώ έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτό στην Ελλάδα, είναι καλο k εμπεριέχει k τεχνολογίες που στην Ελλάδα δεν ακούμε καν.

όσο αφορά την δουλειά, εάν είσαι κοινωνικός k δείξεις ότι το κυνηγάς k το θες κάτι γίνετε :)

τώρα για δουλειά τι να σου πω..στο χέρι σου είναι k ποσο διατεθειμένος είσαι εσύ, είναι καθαρά προσωπικό εξάλλου εάν τελειώσεις εδώ δεν είναι αναγκαίο να μείνεις στο Edinburgh αλλα μπορείς να πας σε άλλη πόλη :)

Link to comment
Share on other sites

σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες..πιστευω οτι θα το κυνηγησω οσο δεν παει..υπαρχει καποιοσ αλλος κλαδος που εχει ζητηση?εχεισ να μου πρτεινεις κατι αλλο περαν της ενεργειας? σ' ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια..

σαν 2η σκεψη παιζει πολυ στο μυαλο μου και Νορβηγια.. 2 χρονια μεν σπουδες αλλα χωρις διδακτρα κια με πολυ καλες προοπτικες εχω ακουσει..

Link to comment
Share on other sites

δεν υπάρχει κάποιο MSc που να εγγυάται δουλειά, ούτε τομέας, κοίτα τι σου αρέσει πραγματικά k πέσε με τα μούτρα..μάθε όσα πιο πολλά μπορείς gt ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος

εσύ πιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο? Με τι θα ήθελες να ασχολείσαι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.