Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με το σύστημα υπολογισμού και διαχείρησης αμοιβών σε κτήριο πρό του 1983


Recommended Posts

Καλήμερα!Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα και να είμαι σύμφωνη με τους κανόνες συμμετοχής.Η περίπτωση μου έχει ως εξής: Είχα κάνει μια αίτηση για έγκριση δόμησης για μια νομιμοποιήση και είχα βάλει τις αμοιβές για απτυπώσεις. Όταν έφτασα στον έλεγχο των φορολογικών μου είπαν ότι επειδή η κατασκευή είναι μετά το 1983 πρέπει να βάλω κανονικά τις αμοιβές για τις μελέτες σαν να γίνεται τώρα η άδεια :confused: .Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό στο σύστημα του ΤΕΕ αδού δεν υπάρχει η δυνατότητα να σβηστεί η εργασία της αποτύπωσης?Επιπλέον δεν θέλω να ζητήσω τη διαφορά στις αμοιβές από τον πελάτη απλά θέλω μόνο να πληρώσω τη διαφορά στις κρατήσεις.Ελπίζω να έγινα κατονοήτη!Ευχαριστώ πολύ!! :???:

Link to comment
Share on other sites

Χριστίνα,

'Επεσες στην περίπτωση, οι υπάλληλοι θέλουν να διατηρήσουν το γραφειοκρατικό αντικείμενο εργασίας τους, που δυστυχώς τους τελείωσε. Να τους πεις ότι έχουμε την απελευθέρωση των αμοιβών και τα μόνα που μπορούν να ζητήσουν για την ώρα είναι οι κρατήσεις-εισφορές για ΤΣΜΕΔΕ, ΕΜΠ & ΦΕΜ. Δεν ξέρω τι γίνεται και με το ΚΗ' ψήφισμα, αν καταργήθηκε ή όχι.

Να τους πείς να σου απαντήσουν γραπτώς και να αιτιολογήσουν νομοθετικά την απαίτησή τους.

Edited by SIRADRAB
Link to comment
Share on other sites

Η υπάλληλος αυτή είναι καινούρια και από ό,τι κατάλαβα φοβάται να πάρει τις ευθύνες επάνω της και μου λέει αύτα που της είπε ο προηγούμενος χωρίς να το συζητάει παραπάνω.Οπότε αναγκαστικά θα κάνω αυτό που λέει. Πριν λίγο μίλησα με το ΤΕΕ και μου είπαν να βάλω στον προυπολογισμό της αποτύπωσης το 0,1 και ύστερα να προσθέσω τις καινούριες εργασίες που θέλω.Ελπίζω να τα καταφέρω!Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.