banskoboy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 (edited) Βρείτε το λάθος... Edited Ιούλιος 18 , 2023 by GregDel Link to comment Share on other sites More sharing options...
cien Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 σε ποια χώρα είμαστε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 4 λεπτά πριν, cien said: σε ποια χώρα είμαστε; 😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2023 Θα ήθελα πολύ να είμαι από μια μεριά και να δω τη φάτσα του συναδέλφου που κάποια στιγμή θα κληθεί να συντάξει τοπογραφικό και να εκδώσει ηλεκ. ταυτότητα γι αυτό το γεωτεμάχιο😂😂😂 (πραγματικές φώτο απ τα μέρη μου...) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 Χαλαρά αδόμητο είναι. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι στερεά ενωμένο με το έδαφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 Το πολύ πολύ, στην αποτύπωση να αναφέρει και το σπιτόδεντρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 (edited) Σήμερα παρά λίγο να μου ξηλώσουν δυο στάσεις που είχα ρίξει σε έκταση με κτίρια που θα κάνω τοπογραφικό διότι όπως είπαν "κάποιοι βάζουν κάτι σημάδια για να μας παρακολουθούν " , "έχουμε δει και στους δρόμους κι άλλα τέτοια " Τις οποίες στάσεις τις είχα ξαναβάλει διότι οι πρώτες είχαν μυστηριωδώς εξαφανιστεί. !! Τώρα εξηγούνται όλα. !! Edited Απρίλιος 10 by avgoust 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα