ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 αρχιτεκτων τοκανε...ηθελε ΚΡΑΚΕΛΕ τοιχοποιια αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα:):):) Μην πυροβολείτε τον Αρχιτέκτων παρακαλώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Φαντάζομαι τον ιδιοκτήτη ότι προσέλαβε από τον δρόμο τον πιο φθηνό μάστορα αλλά μετά από αυτά τα εκτρώματα θα του 'δωσε τα παπούτσια στο χέρι. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για αυθαίρετο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το είδε επιβλέπων και να μην ξύρισε τα μαλλιά του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αν προσέξατε η κατασκευή έχει και υποστυλώματα στις γωνίες διαστάσεων 20Χ20 και μία αναμονή Φ20 ή Φ18 πρέπει να είναι όταν την είδα από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω... Σάντουιτς με πλάκες πεζοδρομίου είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αν ζουμάρουμε και δούμε μέσα από την "πόρτα" φαίνονται 2 τεμάχια του υλικού αυτού. Δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ σε προσπάθεια μου να το σηκώσω, μήπως είναι παραλλαγή Alphablock ή Υtong; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Το πρέκι πως στέκεται ρε παιδιά;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Επειδή αυτό το υλικό έχει σκαλοφαγώματα στις άκρες του, προφανώς πέρασαν κανένα σίδερο μέσα. Γιάννη μη σ΄ανησυχεί όμως, ξέρει ο μάστορας δεν θα του μάθουμε εμείς τη δουλειά του................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aginor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 αυτό είναι αποτέλεσμα σπηλαιωσης σε ένα μεγάλο και σοβαρό έργο.... αλλά δεν έχω περισσότερα στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Αυτό δεν είναι η σπηλαίωση που εννοούν οι μηχανολόγοι... Αυτό είναι η σπηλαίωση που εννοούν οι σπηλαιολόγοι! (για να μην πως ότι είναι η... κοίλη γη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 δεν προκειται βεβαια περι λάθους του αρχιτέκτονα αλλα περι λάθους που κυκλοφορεί αυτος ο ανθρωπος ελευθερος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα