Στελης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Γιατί εγώ δεν κατάλαβα αν είναι εσκεμένο ή όχι;Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό έτσι; ειχε παρει πανω το σιδερο και ηθελε να φτιαξει ταφ πλακοδοκο
evaki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δεν ήξερα αν έπρεπε να τη βάλω στο ενανθράκωση με διάβρωση ή εδώ. Αφορά διαφημιστικό φυλλάδιο που το άφησαν στο σπίτι μου.Ασταράκι στο χάλυβα και όλα καλά...και χωρίς σκαλωσιά! Λοιπόν και εμένα μου το είπε αυτό ένας μάστορας προ λίγο καιρό και μου αιτιολόγησε πως, αν ο χάλυβας από τη μέσα πλευρά δεν είναι ελεύθερος το αστάρι διεισδύει καλύτερα σε σχέση με άλλα υλικά. Από εμπειρίας λέει.
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Το μέτρησε Εύα μου με κάτι ή με τα κιλά εμπειρικής μαστορίας που έχει; Μήπως έβαλε σε χάλυβα αστάρι και μετά από 2 εβδομάδες άνοιξε και την πίσω μεριά για να δει αν έχει περάσει; Οι μάστορες λένε ότι τους βολεύει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
evaki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Το μέτρησε Εύα μου με κάτι ή με τα κιλά εμπειρικής μαστορίας που έχει; Μήπως έβαλε σε χάλυβα αστάρι και μετά από 2 εβδομάδες άνοιξε και την πίσω μεριά για να δει αν έχει περάσει; Οι μάστορες λένε ότι τους βολεύει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν έμεινα να ζυγίσω.
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Με σεβασμό στους όρους δόμησης της περιοχής...(υποχρεωτική στοά) Όποιος επέβαλε την χρήση της στοάς στο σχέδιο πόλεως μάλλον δεν θα είχε αυτό στο μυαλό του...
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Και γιατί είναι αστείο κατασκευαστικό λάθος? Μόνο εγώ το βλέπω μια χαρά!?!?!?!
cna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Συγνώμη Κοσμά αλλά δεν νομίζω να εννοούσε αυτή τη λύση ο νομοθέτης όταν έγραφε περί στοάς στον ΓΟΚ.
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Οχι ...χαχα .ο Αλεξης ειχε κανει αναρτηση εδω αυτο (http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=361019&postcount=1487), μαλλον απο λαθος και το μετεφερε.. στα αστεια - ανεκδοτα κτλ.. Δεν εσβησε και το δικο μου μηνυμα ομως..
architektoniki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Πέρα από τη σκάλα που θέλει μπάτσες ο μηχανικός (στη περίπτωση που δεν είναι photoshop) τα υπόλοιπα δε δέχομαι πως είναι λάθη ή εμπνεύσεις μηχανικών. Είναι πολλοί οι πελάτες που επιμένουν για μ... γιατί την βλέπουν καλλιτέχνες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα