panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Ποιός θα ανέβει?? χοχοχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 panos εσύ την τράβηξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 εννοείται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 μάλλον κάτι παίζει που δεν ξέρουμε..... δεν μπορεί. πχ μήπως κάποιος υπολόγιζε να φάει εξώστες ? Αυτούς που φαίνονται να υπάρχουν μεταξύ των άλλων ανοιγμάτων στους άλλους ορόφους αλλά και πλάι. Αν υπολόγιζε στο να τους κλείσει, τότε η σκάλα έχει λογική. Εξάλλου σε επαγγελματικές χρήσης - κουτιά, αυτό που περισσεύει είναι εξώστες ? Κάνω λάθος ? Πάντως δείχνει ωραίο...... Βέβαια αυτοαναιρούμαι ξαναπαρατηρώντας ότι δεν έχει πλάκα, άρα γιατί εξώστη να μιλάμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 αυτό και εγώ το έχω δει αλλά νομίζω πως είναι μαγκιά για να ανεβαίνεις στο δώμα δεν είναι τυχαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Μου φαινεται οτι βλεπω μονοκομματη πορτα στο πλατυσκαλο κ οχι παραθυρο.Λειπει το οριζοντιο πηχακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 και πόρτα να είναι δε θα είχε ένα κάγκελο? μιλάε τουλάχιστον για 4ο όροφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Και μένα πόρτα μου φαίνεται. Κάγκελο δεν έχει γιατί θα χαλούσε την όψη. Στην πολεοδομία ίσως δεν αναφέρεται ως κλίμακα ανόδου στο δώμα αλλά ως διακοσμητικό στοιχείο της όψης γιατί αλλιώς θα ζητούσαν κάγκελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 δηλαδή η σκάλα δε χαλάει την όψη? Το κάγκελο θα τη χάλαγε? Ήταν που ήταν πρωτότυπη και καλαίσθητη, ήρθε και απόγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Άποψή μου είναι πως ναι. Το κάγκελο θα τη χάλαγε. Αν απαιτούνταν για λειτουργικούς ή άλλους λόγους να γίνει η κλίμακα εξωτερική ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα