CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν εμπίπτει στα κατασκευαστικά λάθη, αλλά ούτε για σωστό μου φαίνεται. Εάν υπάρχει πάντως, είναι αξιοπερίεργο...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Χμ... Σε κάποια χώρα ξέχασαν να βάλουν όριο κατάτμησης!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Καλά τι συντελεστή δόμησης έχουν εκεί?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δεν ξέρω αν είναι αστείο, είναι όμως πραγματικό. http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/kina-ektisan-trianta-orofoys-mesa-se-dekapente-meres.1570560.html
george_RES Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Χωρις να ξερω πολλα απο κτιρια..Ποσο καιρο τους πηρε η αδεια απο την πολεοδομια!!!χαχαχαχαχα Στην Ελλαδα πιστευω 15 μερες θα τρεχαμε μονο στις δημοσιες υπηρεσιες!!!
VVT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 slim line κτηριο...χαχαχα!!Ωραίος ο τύπος...
vasiliskap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Χωρις να ξερω πολλα απο κτιρια..Ποσο καιρο τους πηρε η αδεια απο την πολεοδομια!!!χαχαχαχαχα Στην Ελλαδα πιστευω 15 μερες θα τρεχαμε μονο στις δημοσιες υπηρεσιες!!! 15 μήνες εννοεις....
basgoud Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Κ το καλο για το τέλος. Τουαλλετες για σιαμαίους... Δεν το καταλάβατε αντιστοιχεί στο αν είσαι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 (edited) Το avatar μου... Μέσα από τους αεραγωγούς του υπογείου φτάνει στο ισόγειο αναμονή για φυσικό αέριο. Προσωρινά μέτρα ασφάλειας: πακτωμένο και δεμένο πλέγμα από ρετάλια σιδηροπλισμού και από πάνω παλέτες τσιμέντου. Ζητάω από τον ηλεκτρολόγο να φέρει γείωση του σωλήνα στη φύτευση ακριβώς μπροστά. Ξέχασα να του διευκρινίσω πως πρέπει να βγάλει την παλέτα πρώτα... Δείτε το αποτέλεσμα! Edited Μάρτιος 2 , 2012 by sagiasd
xaniared Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Γιατί να μην ανοίγει προς τα έξω?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα