architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Επίσης θέλω τη γνώμη σας για αυτό που βλέπω καθημερινά πηγαίνοντας στο γραφείο... Άραγε ο φ.ο. είναι όντως έτσι ή είναι "τσαλιμιά" του σοβατζή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 ετσ ετσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Επίσης θέλω τη γνώμη σας για αυτό που βλέπω καθημερινά πηγαίνοντας στο γραφείο... Άραγε ο φ.ο. είναι όντως έτσι ή είναι "τσαλιμιά" του σοβατζή? Μου φαίνεται για κακή τσαλιμιά..... Δεν φαίνεται να υπάρχει κατακόρυφο στοιχείο εκεί μιας και στο ισόγειο υπάρχει άνοιγμα και ένα δόντι που δεν δικαιολογεί την ύπαρξη υποστυλώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 το άνοιγμα είναι στο διπλανό σπίτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Μου φαίνεται για κακή τσαλιμιά..... Δεν φαίνεται να υπάρχει κατακόρυφο στοιχείο εκεί μιας και στο ισόγειο υπάρχει άνοιγμα και ένα δόντι που δεν δικαιολογεί την ύπαρξη υποστυλώματος. το άνοιγμα είναι στο διπλανό σπίτι! Διορθώνω πρόσεξα κατευθείαν λανθασμένα το ισόγειο.... Γι αυτό κάτι δεν μου κόλλαγε.... Μάλλον λοιπόν μιλάμε για κακοτεχνία "αστεία κατασκευαστικά λάθη"........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Όταν λες κακοτεχνία αναφέρεσαι στον σοβατζή ή στον καλουπατζή? Γιατί το ένα από το άλλο έχει μεγάλη διαφορά! Δεν ξέρω τι είναι... ελπίζω το πρώτο, γιατί το δεύτερο είναι λίγο τρομακτικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 χωρίς να είμαι Π.Μ. μου φαίνεται και εμένα επικίνδυνο αν είναι του καλουπατζή. Ας μας πει όμως ένας Π.Μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Αν έχει σκυροδετηθεί όπως φαίνεται, όντως είναι επικίνδυνο αν δεν έχει υπολογιστεί καθώς μιλάμε για φυτεμένο υποστύλωμα. από εκεί και πέρα ελπίζουμε σε λάθος μεθυσμένου σοβατζή και όχι τόσο τραγικό λάθος μπετατζή και σιδερά. (πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί το υποστύλωμα όπως φαίνεται, καθώς θα πρέπει να τραβηχτούν όλες οι αναμονές ή ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ άνω και κάτω υποστυλώματος). Μήπως είναι photoshop?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Είναι σίγουρα σοβατζήδικο ... δεν κατασκευάζεται και δεν υπολογίζεται ... γιατί δεν επιτρέπεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Photoshop δεν είναι σίγουρα γιατί την τράβηξα εγώ! Η οικοδομή βρίσκεται Παπάφη με Διστόμου. Αν είναι του σοβατζή.... Γιατί ρε άνθρωπε??? Πώς σου ήρθε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα