Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Συνάδελφοι τι θα κάνατε αν είσαστε ο "επιβλέπων" ??? (και ως ΠΜ και ως ΗΜ). Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω, καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ. (για παραίτηση το βλέπω....) Θα τον παρέδιδα στην nasa ''for further experiments''... Τέτοια μορφή ζωής και εξυπνάδας στον πλανήτη μας είναι ανήκουστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Ο σοβάς θα βγει τζιτζί όμως, είναι όλα χωνευτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 και επειδή ειμαστε υπερβολικοί... Ο μάστορας αφησε τον οπλισμό, ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Λεπτομέρεια που τα σπάει... Το τούβλο που δεν εχει σπάσει κ περνάει το σπιράλ από την οπή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 μπορεί γι'αυτό να έβαλε τα 'κόντρα' τούβλα για διελεύσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Το μαύρο καλώδιο εμπρός είναι κεντρική παροχή από κολώνα? ή είναι σωλήνα που φαίνεται έτσι από την φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Ο μάστορας αφησε τον οπλισμό, Αν βλέπω καλά τον άφησε όπου τον ήθελε για στήριγμα του καλωδίου. Όπου ήταν "άχρηστος" και "αχρείαστος".... μας μπόδιζε και έφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (edited) Καλά κάνετε πλάκα έτσι? Είναι προφανές ότι είναι φωτοσοπιά...... Υπάρχει στην πραγματικότητα τέτοιο έργο στις μέρες μας? Πείτε ότι δεν κάνετε πλάκα, ή ότι δεν είναι στην Ελλάδα. Edited Φεβρουάριος 23 , 2017 by FouksMechMech Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Ελλάδα δεν είναι. Ισως Τουρκία https://twitter.com/mustakbulut/status/829810955475353600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 καλά μεταξύ μας τώρα, δε θα πέφταμε κι απ'τα σύννεφα αν ήταν Ελλάδα. Μια απλή ατάκα θέλει από τον ιδιοκτήτη στο χτίστη:"ρε μάστορα δε μου περνάς και τα ηλεκτρικά που σε βλέπω ότι το πας καλά" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα