tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Τίποτε δεν αποκλείει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο γιουνανιστάν έχω προλάβει τις παλιές εποχές, όπου οι χτίστες "χάντρωναν" τον οπλισμό των σενάζ στον οπλισμό των υποστυλωμάτων. για να μη μιλήσω για τους ηλεκτρολόγους ή για τη διέλευση (για λόγους "καλαισθησίας") των υδρορροών μέσα στα υποστυλώματα το ότι άντεξαν στο σεισμό, αποτελεί απόδειξη ότι το μπετόν έχει φιλότιμο (?!)
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 οι μερακλήδες περνούσαν και τις αποχετεύσεις εντός υποστυλωμάτων
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 ετοιμαστείτε...............
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 το κράνος πάντως το φοράει.... το τσίγκινο βρακάκι όμως ... ?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 (edited) το κράνος πάντως το φοράει.... το τσίγκινο βρακάκι όμως ... ? του το πήρε το τσίπρας Edited Φεβρουάριος 24 , 2017 by Ροδοπουλος
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 οι μερακλήδες περνούσαν και τις αποχετεύσεις εντός υποστυλωμάτων κυπρο, ετσι κανουν ακομη.
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Ελάχιστοι το έκαναν αυτό γιατί τους έκραξαν . Οπότε γινόταν το εξής . Μεγάλωναν την κολώνα και πέρναγαν την υδροροή έξω από τον οπλισμό ...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Για το χαντρωμα των σεναζ στα υποστηλωματα εχω τις ενστασεις μου παντως....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα