COSTAS T Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2017 Ούτε αστεία λάθη είναι ούτε διεκδικούν κάποια πρωτοτυπία. Βρίσκονται και τα δυο στο ίδιο περίπου σημείο στο Πόρτο Ράφτη και τα αναρτώ επειδή μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που τα διαχειρίζονται. Ειδικά στο πρώτο λυγίζουν το πορτάκι για να χωράει μέσα το χέρι. Στο δεύτερο η αστοχία είναι ... στοχευμένη. Η οριζόντια σωλήνα είναι πιο κοντή απ΄ότι είναι όλες οι άλλες σωλήνες ανάμεσα στα υπόλοιπα παγκάκια και μετακινώντας την δεξιά ή αριστερά απλά ξεθηλυκώνει από την βάση της!!! Άσχετο: Στην δεύτερη φώτο φαίνεται η κίτρινη γραμμή ( και στην πρώτη φαίνεται με μεγάλη προσοχή ) η οποία χώριζε τους πεζούς από τους εποχούμενους. Πέρυσι προτιμήθηκε αυτή η λύση επειδή τα ξύλα δίπλα στο κύμα έχουν την ιδιότητα να σπάζουν καθώς δεν αντέχουν σαν τις πέτρες Καρύστου όπου σουλατσάρει ο Καρυστινός!!! Φέτος ο δήμαρχος, όποιο ξύλο σπάζει, στέλνει άμεσα άνθρωπο και το επιδιορθώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 Πρώτο πράγμα στο LinkedIn το πρωί. Δυστυχώς δεν ξέρω που είναι αυτό το έργο (τέχνης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 Μα, τέτοια!!!! ελαστικότητα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Αθάνατο Ελληνικό δαιμόνιο...Δείτε τι σκέφθηκε για να ψήνει στην πολυκατοικία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 τα κλεβω τα 2 παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Αθάνατο Ελληνικό δαιμόνιο...... και όχι μόνο είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά του ελληναρά μικροαστού: "προστατεύω την ιδιοκτησία μου, κι αδιαφορώ για τους γύρω μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 άμα φλαμπουριάσει η τέντα από πάνω ή κανα ξερόκλαδο από κάτω να δω τι θα κάνει για αυτοπροστασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτής της ιστορίας, δηλαδή 4 μπριζόλες τις ψήνεις και στο μπαλκόνι χωρίς να κρέμεσαι στο κενό. Από την άλλη η λεπτομέρεια της φωτογραφίας είναι ότι στο κενό κρέμονται επίσης σχάρα και τσιμπίδα για τα κάρβουνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 αυτο σημαινει "υπαιθρια" κουζινα απο μεσα ειναι το ποδηλατο...αφού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα