pk10gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Γιατί εγώ δεν κατάλαβα αν είναι εσκεμένο ή όχι;Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό έτσι; Αυτο παει να πει μη βατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Από τη δεύτερη φώτο σου καταλαβαίνω ότι πρέπει να κόψεις το τσιγάρο συνάδελφε!:) To έβαλα για μέτρο σύγκρισης μεγέθους... Αλλά έχεις κάποιο δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowfields Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 συγνωμη ρε παιδια ,μηχανικος δεν ειμαι αλλα το παρακατω κτισμα που ειδα πανω στην μεσογειων ειναι λογικο ?ημουν στο ταξι και δεν το προλαβα καλα, αλλα νομιζω καταλαβαινετε τι εχει γινει .Ο τυπος εχει σηκωσει 2 οροφους πανω απο το υποστεγο του βενζιναδικου στηριζομενο σε 3 κολωνες ! οκ ειναι ablock αλλα τι στο καλο ? εσεις θα βαζατε βενζινη απο κει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Σαν πρωτη εικονα κατι δεν μου κολλαει καλα. Βεβαια εαν υπαρχει αδεια τοτε σιγουρα μπορει να γινει. Τωρα εαν ο λογο γινεται γιατο βενζιναδικο εγω θα ελεγα γενικα οτι δεν θα έπρεπε να βρισκονται σε τετοια κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Έχω την εντύπωση ότι το υπόστεγο είναι πλάκα πρόβολος επενδεδυμένο από κάτω και πάνω εκεί πατάνε τα alfablock, λίγο πιο έξω από την περασιά των υποστηλωμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowfields Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 ειναι τουλαχιστον 2,5 μετρα μετα τα υποστηλωματα,σχεδον στην μεση του κτηριου.Τι να πω ? εγω παντος δεν θα καθομουν εκει απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosberb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Μη σου πω ούτε απο δίπλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 και από πάνω ειναι επικίνδυνα γιατι μπορεί να γίνει.............ΕΚΡΗΞΗ (μπουμ!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Γήπεδο εννοεί βέβαια,μή άρτιο... Έχουν κ αυτά τη χρησιμότητά τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master40 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 ειναι τουλαχιστον 2,5 μετρα μετα τα υποστηλωματα,σχεδον στην μεση του κτηριου.Τι να πω ? εγω παντος δεν θα καθομουν εκει απο κατω απο αρπα κολλα μισο δουλειες αλλο τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα