coulis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Ειδικά για το τελευταίο, σκίζω το πτυχίο μου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Για το τελευταίο ειδικά, σκίζω το πτυχίο μου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ειδικά για το τελευταίο, σκίζω το πτυχίο μου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. μια φορά να το σκίσεις φτάνει.... τώρα αν επιμένεις και δύο το αφήνουμε ώς έχει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Αν είναι όντως πραγματικό ... και δεν θέλει ο μάστορης να μας πεί κάτι άλλο ....ίσως πιο προσωπικό .... έχω τη λύση Edited Ιούλιος 31 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 georgegaleos! πες μου σε παρακαλώ πως το κανες αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) σε λίγο έρχεται και το βίντεο από τη στιγμή εκτέλεσης του μάστορα Edited Ιούλιος 31 , 2017 by Roy_Hobbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Γιάννη...πολύ πιο απλά από ότι ίσως φαντάζεσαι. Υπήρξε η έμπνευση της στιγμής-διαστροφή (!!!) να βρώ κάποιο σκοτωμένο playmobil στο διαδύκτιο. Τυχαία η έμπνευση-διαστροφή υπήρχε στο διαδύκτιο οπότε κατέβασα την εικόνα με το σκοτωμένο playmobil σε jpg αρχείο από το διαδύκτιο. Το μετέτρεψα σε pdf (υπάρχουν online πολλές εφαρμογές που το κάνουν αυτό) Κατέβασα το καλοριφέρ με την σωλήνα σε jpg αρχείο. Το μετέτρεψα σε png αρχείο για να κρατήσω κάποιες στοιχειώδης διαφάνειες. (υπάρχουν online πολλές εφαρμογές που κάνουν μετατροπή από jpg σε png) Ανοιξα το pdf με το σκοτωμένο playmobil και έκανα εισαγωγή το καλοριφέρ ως signature γαι να κρατήσω τις διαφένειες. Εσωσα το παραπάνω pdf και το μετέτρεψα σε jpg αρχείο. Αυτά. Edited Ιούλιος 31 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) κρυστάλλινη διαυγεια σκέψης κ συνθεσης! εξαιρετικός! κ με στοιχειώδη εργαλεια! το "signature" η λέξη κλειδι. αλλά αν δω κ το βίντεο...θα απογειωθώ! Edited Ιούλιος 31 , 2017 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 (edited) Βιντέακι με αυτοκτονημένο playmobil υδραυλικό δεν έχω ... έχω όμως ΤΟΝ υδραυλικό που οδηγεί σε αυτοκτονία ... τον ιδιοκτήτη ... .... χαλάλι το λάθος του υδραυλικού ... και ....jbosdas ... ψιλοαπογειώνει .... 1.wmv Edited Αύγουστος 1 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ήρωνας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 (edited) Rootbreaker απο περιέργεια μόνο, αυτά τα βρίσκεις στην Αγγλία ή στην Ελλάδα; Edit: για τις τελευταίες 2 φωτο μιλάω Edited Αύγουστος 1 , 2017 by Ήρωνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 (edited) Τι φτιάχτηκε πρώτα. Το σπίτι ή η στάση?????? Η απάντηση εδώ: http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/theres-one-huge-drawback-140000-10760354 Rootbreaker απο περιέργεια μόνο, αυτά τα βρίσκεις στην Αγγλία ή στην Ελλάδα; Edit: για τις τελευταίες 2 φωτο μιλάω Μόνο τις δύο τελευταίες? Δεν είδες την παραπάνω φωτο τότε Αγγλία όλα αυτά. Τα περισσότερα από επαφές μου στο LinkedIn, άλλα από ειδήσεις και άλλα είχα την ατυχία να τα δω με τα ίδια μου τα μάτια. Edited Αύγουστος 1 , 2017 by rootbreaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα