X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 ρε παιδιά....ΓΙΟΥΤΣΟΣ ειναι και οχι **ΟΥΤΣΟΣ- εχει αρμό διαστολης αναμεσα...... φαινεται πεντακάθαρα παρά την προσπάθεια του φωτογράφου... χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έσκισες!!!!!!!!!!!!!! ειμαστε λιγο off topic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 λοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόνλοιπόν you guys ΤΟ'ΧΩ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ'ΧΩ !!!!!!! MUST SEE!!!!!!! Νούμερο 1 ταρατατζούμ ταρατατζούμ! http://rapidshare.com/files/218642134/__928___961___969___964___959___960___959___961___953___945___954___972_.doc Νούμερο 2 ταρατατζούμ ταρατατζούμ!Ακόμα καλύτερο από το 1!!!!!!!!!!!!! http://rapidshare.com/files/191542395/WorkSafetymm.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 LooooOOooOOOooL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 L' apoteosi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 http://img61.imageshack.us/img61/5742/remiqnet5527ud7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 χαχαχαχα τι τρέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Γιατί εγώ δεν κατάλαβα αν είναι εσκεμένο ή όχι; Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Σε πολυκατοικία 3 ορόφων με ισόγειο το λεβητοστάσιο είναι σε (ο θεός να το κάνει) υπόγειο. Από το υπόγειο οι σωλήνες πηγαίνουν εξωτερικά (!) του κτιρίου στα διαμερίσματα. Ο 'υδραυλικός - ηλεκτρολόγος - σοβατζής - όλα τα κάνω' θεωρεί ότι η εγκατάσταση είναι τελειωμένη. Προσοχή όταν δώσετε νερά... Σαν σφεντόνες θα πετάγονται τα τουμποράματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Και μετά σου λένε ότι έβγαλες λάθος ποσότητες... Συνηθισμένο κι όχι τόσο αστείο, αλλά αυτά είναι της κλασσικής περίπτωσης "έχω δικό μου μάστορα, κουνιάδο της ξαδέρφης της κουμπάρας του μπακάλη μου"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Από τη δεύτερη φώτο σου καταλαβαίνω ότι πρέπει να κόψεις το τσιγάρο συνάδελφε!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα