vespinos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Σανγκάη 13 οροφο κτιριο Γραφική απεικόνιση
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Μου το στέλνουν καθε μέρα μέσω e-mail ως ειδήσεις. Βέβαια το θέμα του δεν ειναι κατασκευαστικο λάθος....ή...μηπως ειναι. Έφεραν θάλασσα στην Θεσσαλια !!!!!
leontaris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 φοβερή η φωτο με τη θάλασσα στα Τρίκαλα...με τη Σανγκάη, να σου πω την αλήθεια, σοκαρίστηκα...δολοφονία...Αλήθεια στην υπόλοιπη Ελλάδα τι παίζει; Στα Γιάννενα η κρίση (και ο οικοδομικός κορεσμός ), έχουν φρακάρει τελείως την κίνηση. δεν παίζει μία...εγώ σκέφτομαι να βάλω και καμια εκτροφή τρούφας-για χόμπι κατ' αρχήν
salpigoal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Ειχα μια Κατερινα Λεονταρη στο μεταπτυχιακο......απ τα Γιαννενα....λες?
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Περισσότερο με Μαγνησία μου φέρνει παρά με Τρίκαλα!!!
dgt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 μηπως ειναι το ποταμι που περνα απο τα τρικαλα;;;;
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Πάτε καλα....εχετε καιρο μαλλον που δεν εχετε έρθει στην Βενετία της Ελλάδος μα το ειχανε πει και προεκλογικα οτι ..... θα θα ...θα σας φέρουμε θαλασσα. Όπερ και εγένετο.....
salpigoal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Εχεις ακουσει φανταζομαι τον Κανακη στο ραδιο αρβυλα που λεει : ''Ελα πες την αληθεια.....κανεις πλακα τωρα...'' Ειδικα το σχολιο στην 1η φωτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα