imhotep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2016 (edited) αποκατάσταση-ενίσχυση τοιχοποιίας (το βρήκα στο youtube) Edited Μάρτιος 25 , 2016 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Μη γελατε! Κλαψτε αφοβα. Γνωστος μου και φιλος ηλεκτρολογος πριν μερικα χρονια στη συμπρωτευουσα επειδη δεν μπορουσε να βρει γη να καρφωσει γειωση, για να τη βελτιωση την αντισταση γειωσης καρφωσε ενα καρφι σε γλαστρα και εδωσε οδηγιες να τη ποτιζουν κιολλας συχνα! Οταν μου το ειπε, τραβουσα τα βυζγια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 αυτό είναι γνωστή πρακτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Δε μπορεί ρε συ... τρολάρισμα θα είναι... ας το ένωνε τουλάχιστον με τη σχάρα κάτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 η γεννήτρια είναι φορητή και η σχάρα σταθερή ενώ ο κουβάς μπορεί να μετακινηθεί μαζί με την γεννήτρια έτσι ώστε να μην χρειάζεται σύνδεση κάθε φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Δεν νομίζω να είναι λάθος αλλά είναι αστείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Και λάθος είναι και τραγωδία… Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 (edited) Μπορεί τα πίσω να είναι σπίτια για βρυκόλακες. Πέρα από τη πλάκα, είναι δυνατόν να χτίστηκαν έτσι κατά λάθος; Edited Απρίλιος 7 , 2016 by stayros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 ...είναι δυνατόν να χτίστηκαν έτσι κατά λάθος; Κατά λάθος δεν γίνεται.. εξεπίτηδες το έκαναν το μόνο σίγουρο…. Παρ ότι το έκαναν επίτηδες δεν άρει τον χαρακτηρισμό ως λάθος (πχ δόμηση και πολλά ακόμα) αποτέλεσμα … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα