coulis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 χο χο χο... αυτό όμως δεν είναι κατασκευαστικό λάθος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 (edited) καλά αν αρχίσει τους κραδασμούς το πλυντήριο και πιάσει τον ένοικο κόψιμο συγχρόνως , τότε να του πεις ότι δεν είναι κατασκευαστικό λάθος , αν του έρθει στο κεφάλι Βέβαια για δυσκοίλιους είναι το τέλειο σύστημα Του βάζεις το πλυντήριο ξαφνικά σε λειτουργία και να δεις σε πόσο χρόνο dt θα έχει "ενεργηθεί" Edited Ιανουάριος 2 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω στα κατασκευαστικα λαθη ή οντως ειναι ενα αρχιτεκτονικο-στατικο επιτευγμα....απλα εχω την εντυπωση πως η οροφη ειναι ετοιμη να με πλακωσει ή ειναι η ιδεα μου??Περιμενω απαντησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Έχει στήριξη (και) από άνω το πρόβολο αυτό…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 αυτοκίνητο δεν παρκάρεις πάντως από κάτω. Μα πού είναι για να το δούμε και συνολικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 (edited) παρκάρεις και τρως πρόστιμο απο την τροχαία .... αλλά υπάρχουν κι άλλα κτίρια με μεγάλους προβόλους.... θυμάμαι σε επίσκεψη μου και το μουσείο της Porshe στη Στουτκάρδη (έργο της αρχιτεκτόνισας Ζάχα Χατίν που πέθανε πρόσφατα) που κι αυτό έχει ένα τεράστιο πρόβολο .... (και ναι ένα μικρό προβληματάκι το έχει) άλλα και στο νετ άμα ψάξεις θα βρεις κι αλλα .... πχ αυτό σε πρόχειρο ψάξιμο βιαστικό ..... το σίγουρο είναι οτι δεν είναι κατασκευαστικά λάθη.... Ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κατασκευαστικοί "εντυπωσιασμοί" .... Edited Ιανουάριος 11 , 2017 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2017 παρκάρεις και τρως πρόστιμο απο την τροχαία .... αλλά υπάρχουν κι άλλα κτίρια με μεγάλους προβόλους.... θυμάμαι σε επίσκεψη μου και το μουσείο της Porshe στη Στουτκάρδη (έργο της αρχιτεκτόνισας Ζάχα Χατίν που πέθανε πρόσφατα) που κι αυτό έχει ένα τεράστιο πρόβολο .... (και ναι ένα μικρό προβληματάκι το έχει) άλλα και στο νετ άμα ψάξεις θα βρεις κι αλλα .... πχ αυτό σε πρόχειρο ψάξιμο βιαστικό ..... το σίγουρο είναι οτι δεν είναι κατασκευαστικά λάθη.... Ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κατασκευαστικοί "εντυπωσιασμοί" .... Εμπειρικα θα μιλησω παντα αφου επιστημονικα ειμαι ανιδεος...μου φαινεται ομως πως ειναι μεταλλικη κατασκευη η συγκεκριμενη ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 παρκάρεις και τρως πρόστιμο απο την τροχαία .... εκτός αν του πεις: "μισό λεπτό ρε φίλε". Στο 1:19:30 του βίντεο (κορυφαία σκηνή) https://www.youtube.com/watch?v=CskYMahPDPg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα