Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Συνάδελφοι γνωρίζετε τι γίνεται με τα έξοδα οδοντιατρικών εργασιών? Παλιότερα υπήρχε ελεγκτής οδοντίατρος και υποβάλαμε την απόδειξη του οδοντίατρου μαζί με γνωμάτευση και περιμέναμε να πιστωθούν τα χρήματα που δικαιολογούσε το ταμείο για τις εργασίες. Σήμερα, με ΕΟΠΠΥ τι γίνεται; Υπάρχει ακόμη αυτό το δικαίωμα ή καταργήθηκε? Οδοντίατροι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ από όσο έψαξα δεν υπάρχουν.
vader Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δυστυχως δεν υπαρχει οδοντιατρικη περιθαλψη στον ΕΟΠΠΥ. Αν πας σε ιδιωτη οδοντιατρο θα πληρωσεις ολο το ποσο απο την τσεπη σου και δε θα παρεις τιποτα πισω. Θεωρητικα μπορεις να πας σε δημοσιο νοσοκομειο ή πολυιατρειο του ΙΚΑ και να εξεταστεις εκει. 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς τις ίδιες πληροφορίες έλαβα και εγώ.
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Εχει καποιος ιδεα τι γινεται σχετικα με τις μικροβιολογικες εξετασεις αιματος κτλ..;;; ποια ειναι η διαδιακασια που πρεπει να ακολουθηθει;; απλα μας τις γραφει ο παθολογος και παμε η χρειαζεται προεγκριση απο ελεγκτη ιατρο;;;
vi13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Τις εξετασεις στις γραφει ο παθολογος και πας κατευθειαν με το χαρτι και τις κανεις,δε χρειαζεται προεγκριση
stagml Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Καλημέρα σας, επειδή έχω αρχίσει και φορτώνω με το νέο σύστημα παρακαλω επιβεβαιωστε μου τα παρακατω για να παθω το εγκεφαλικο. -Ενω μεχρι τωρα μου γραφανε τις εξετασεις οι γιατροι + εκανα τις εξετασεις σε εργαστηριο (πχ Βιοιατρικη) πληρωνα ολο το ποσο των εξετασεων και τους γιατρους και τα επαιρνα πισω ΟΛΑ με μια επισκεψη στο υποκαταστημα του ΤΣΜΕΔΕ, την προηγουμενη εβοδαμα ειδα οτι ουτε τα 10 ευρω της γιατρου αλλα ουτε και ΜΙΑ συμμετοχη που πληρωσα στις εξετασεις (πρωτη φορα μου συνεβη) θα παρω πισω!!! ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ>? Παει η λογικη του ΤΣΜΕΔΕ, ΟΛΑ ΠΙΣΩ? Κι αν ναι ΤΟΤΕ γιατι ρε παιδια οι κρατησεις δεν μειωθηκαν τουλαχιστο στο μισθο?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Ισχύει. Καλώς ήρθες στον νέο status....
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Τώρα το κατάλαβες; Εδω και καιρό έτσι είναι τα πράγματα...
stagml Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 αρα ποια η ουσια να εχουμε τις ιδιες (και παραπανω) κρατησεις?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Καμία... Αυτό λέμε τοσο καιρό ότι είναι αδικία.. Δεν μπορείς όμως να κανείς τίποτα για αυτό. Δυστυχώς..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα