TOLIS17 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Συνάδελφοι γειά σας, όντας καινούριος στο θέμα των αδειών θα ήθελα να ρωτήσω: Βγάζω μία άδεια προσθήκης κατ`επέκταση (ισόγειου χώρου σταθμευσης) και ο ελεγκτής μου ζήτησε έκθεση αυτοψίας (εννοει του υφιστάμενου κτίσματος). Μήπως υπάρχει κάποια τυποποιημένη ή να την στείσω μόνος μου? Για να μην παρεξηγηθώ ψάχνω μία βάση πάνω στην οποία θα στηριχτώ για να κάνω την δική μου. Επίσης μου ζήτησε στα στατικά που υπέβαλα να προσθέσω και τις προδιαγραφές των υλικών βάσει του ΦΕΚ 3158/15-04-97 π.χ., παραλαβή δοκιμίων κ.τ.λ., το οποίο ΦΕΚ δεν μπορώ να βρώ. Μήπως κάνω λάθος σε κάποιον αριθμό τυο ΦΕΚ? Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ
KF Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Το ΦΕΚ που ζητας ειναι ο κανονισμος τεχνολογιας σκυροδεματος 1997.Ειναι ΦΕΚ Β 315/17.4.97
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 ...και για την έκθεση αυτοψίας ψάξε στα downloads κάποιες τεχνικές εκθέσεις για στατική επάρκεια ή κάτι τέτοιο και προσάρμοσέ την ανάλογα... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα