sagiasd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 ...ταούγκαλο... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 ??? Κάτι σαν ούφο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 (edited) ο ταούγκαλος είναι η μετεξέλιξη του ούγκαλου. Ένας γρήγορος ορισμός για τον ούγκαλο: Χειρότερος από τον ουγκ και τον ούγκανο, καλύτερος απ' τον γκαούγκαλο. Γενικώς, κάποιος άξεστος, βάρβαρος, όπως το επιφώνημα «ουγκ» που συνηθίζεται στα Λούκι Λουκ. Edited Φεβρουάριος 19 , 2013 by ssouanis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μια ερωτηση να σας κανω γιατι εχω μεινει λιγο πισω στο θεμα αυτο: Εγω για ολες τις δουλειες που εχω κανει το 2012 (αλλα και για το 2013) ειχα κανει ιδιωτικο συμφωνητικο και ολα τα ειχα παει και στην εφορεια για θεωρηση (οχι ομως και στο ΤΕΕ). Αντιστοιχα εκοψα και τις ΑΠΥ. 1. Πρεπει τωρα να σκαναρω και να κανω Upload ολα αυτα στο συστημα των αμοιβων του ΤΕΕ? υπαρχει νομοθεσια γιαυτο? και αν το αγνοησω? 2. Πρεπει να κανω και λιστα συμφωνητικων οταν ανοιξει το συστημα της εφορειας, παροτι ειναι ολα θεωρημενα? Συγνωμη και παλι, αλλα 40σελιδες του topic δεν εχω χρονο να τις διαβασω. Ας κανουμε ενα summary! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 1. Οδηγία του ΤΕΕ υπάρχει, όχι νομοθεσία. Εκτός άμα το να τα ανεβάζουμε εκεί υποκαθιστά την ψηφιακή πλατφόρμα που περιμένουμε. Πάντως δεν χάνεις τίποτα (εκτός από χρόνο) να τα ανεβάσεις. 2. Ας ανοίξει και θα δούμε τι θα κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 ok! καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Νόμος υπάρχει, για κατάθεση στο ΤΕΕ. Θεωρώ πως είναι και προς το συμφέρον μας να τα στέλνουμε ηλεκτρονικά από το να τα πάμε προσωπικά. Βέβαια, προσωπικά, διαφωνώ με τη μορφή που τα ζητάει το ΤΕΕ και για αυτό στέλνω ότι είχα υπογράψει με τους πελάτες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 ρε παιδια έχει 20 ο μήνας τι θα γίνει θα ανοιξει το προγραμμα ή τζαμπα καναμε ολη αυτη την δουλεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Προσωπικά για δηλώσεις που έβαλα στο σύστημα του ΤΕΕ το 2012, έχω ανεβάσει σε pdf στο σύστημα αμοιβών το συμφωνητικό. Χρειάζεται να τα πάω και στην εφορία; Οι υπογραφές των ιδιοκτητών δεν είναι με γνήσιο της υπογραφής.. (Εφ' όσον είναι ιδ. συμφωνητικό δεν χρειάζεται, σωστά; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 νομιζω δεν χρειαζεται να τα πας εφορια γνηαιο υπογραφης δεν χρειαζεται σιγουρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα