ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Δεν χρειάζεται κατάθεση στη ΔΟΥ.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Προσπαθώ να ανεβάσω σκαναρισμένο συμφωνητικό στο σύστημα αμοιβών και μου ανεβάζει την αναφορά του ΤΕΕ. Κάτι δεν κάνω καλά ή έτσι γίνεται ?
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν μπορεί να επιλέγεις πχ το αρχείο symfonitiko.pdf και να σου ανεβάζει πχ το anaforaTEE.pdf. Πως συμπέρανες ότι ανεβάζει άλλο αρχείο?
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν μπορεί να επιλέγεις πχ το αρχείο symfonitiko.pdf και να σου ανεβάζει πχ το anaforaTEE.pdf. Πως συμπέρανες ότι ανεβάζει άλλο αρχείο? Εχεις δίκιο,τώρα που ξαναμπήκα είδα ότι έχει ανεβάσει το συμφωνητικό ! Δεν ξέρω για ποιό λόγο προηγουμενως στην προβολή, ενώ έγραφε στο αρχείο "συμφωνητικό", μου άνοιγε η αναφορά. Και μάλιστα το είχα ανεβάσει δυο φορές για να βεβαιωθώ!
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (edited) καποιες περιπτωσεις εχω (μιας κ οι πελατες ειναι φιλοι )οπου προχωρω τις περιπτωσεις των(κ για να ειμαι ιδιαιτερως ευγενικος τετοιες εποχες) μετα απο προφορικες συμφωνιες (+αναθ/αναληψη) πληρωνω αμοιβες εισφορες κ με την παραδοση της αδειας κανουμε κ ολη την χαρτουρα .Πως θα ανεβασω τα ιδ συμφ αφου εχω κλεισει τις αναφορες υπολογισμου σε οριστικη στο συστημα αμοιβων ? Επισης αυτο πως θα γινει για τακτοποιησεις Ν4014 που εχουν κλεισει? Edited Σεπτέμβριος 23 , 2013 by KOKARADI
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Αν έχεις: 1. Τις συμβάσεις με τους πελάτες σου ολοκληρωμένες και 2. Τις τελικές αναφορές των έργων από το σύστημα αμοιβών, τότε μπορείς να τα ανεβάσεις όποτε θέλεις, στην κατάλληλη θέση του συστήματος αμοιβών του ΤΕΕ.
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (edited) οκ ευχαριστω .ρωταω συγκεκριμενα κ επειδη ενας πελατης θαρθει να με πληρωσει τωρα ενω εχουμε παρει αδεια το 2012 ... Edited Σεπτέμβριος 23 , 2013 by KOKARADI
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Το συμφωνητικό με παλιά ημερομηνία, μην ξεχαστείς .
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (edited) ok!!!!!!ευχαριστω!! τα συμφωνητικα απο ΚΕΠ για γνησιο υπογραφης?? Edited Ιανουάριος 28 , 2014 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα