ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Εμείς θα τα στείλουμε. Θα στείλει και το ΤΕΕ τα δικά του (δηλαδή, αυτά που μας αφορούν). Και οι δύο αυτές λίστες πρέπει να συμφωνούν.... Κι εκεί θα γίνει ..."μύλος" - "κακός χαμός".....
kioanni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ναι το φαντάζομαι... Άσε τώρα με τα ξεφτέρια μπλέξαμε... Νομίζω ότι είναι τόσο χαοτικό, που ούτε που θα τα κοιτάξουνε! Εν πάσει περιπτώσει... ό,τι έγινε - έγινε για το 2012...Ας βγάλουν άκρη μόνοι τους! Το 13 θα κινηθεί αλλιώς...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συνάδελφοι πρέπει να διώξουμε αυτό που μας είχαν μάθει τόσα χρόνια "Σιγά μην τα κοιτάξουν...". Είναι περίοδος σφίξεων και οι έλεγχοι θα γίνουν.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Σωστός! Κι εκεί θα γίνει ο ..."κακός χαμός" που λέω παραπάνω.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Γιατί να γίνει χαμός; Το ΤΕΕ δεν μπορεί να στείλει τίποτα παραπάνω από αυτά που του έχουμε στείλει και τα οποία θα συμφωνούν με αυτά που θα στείλουμε στην ΓΓΠΣ.
kioanni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Οκ, σύμφωνοι, απλά πρέπει να υπάρχει κι ένα ορθολογικό σύστημα έτσι; Έχω την εντύπωση ότι πολύ άρπα κόλα έγινε όλη αυτή η ιστορία... εκτός αν το εκλαμβάνω λάθος! Εν πάσει περιπτώσει, η νεκροψία θα δείξει!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Τι θα στείλει το ΤΕΕ στη ΓΓΠΣ για τα έργα που έχουμε ανοίξει στο σύστημα αμοιβών, τα οποία είναι σε ενδιάμεση ή ακόμα και τελική υποβολή και τα οποία έχουμε "εγκαταλείψει" διότι κάπου κάναμε π.χ. λάθος και δεν μπορούμε ή να τα διορθώσουμε ή να τα διαγράψουν και αντί αυτών έχουμε ανοίξει και προχωρήσει άλλα έργα;;;;;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (edited) Συνάδελφοι πρέπει να διώξουμε αυτό που μας είχαν μάθει τόσα χρόνια "Σιγά μην τα κοιτάξουν...". Είναι περίοδος σφίξεων και οι έλεγχοι θα γίνουν. Είσαι σίγουρος ότι θα τα κοιτάξουν??? Εγώ σε πάω στοίχημα πως όχι... Edited Ιανουάριος 11 , 2013 by ikaros13
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 να ρωτήσω , όσοι ανεβάσατε για το 2012 , ανεβάζετε και αυτά πού είναι στην νόμιμη ή δεν τα ανεβάζετε και τα κρατάτε συρτάρι αφου έτσι κι αλλιώς το τεε την νόμιμη θα στείλει?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Προσωπικά, δεν έχω απολύτως καμία δήλωση με τη νόμιμη αμοιβή!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα