χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (edited) Eυχαριστώ Ιάσονα. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon Edited Ιανουάριος 23 , 2013 by Manolis gon
lydia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Γνωρισει κανεις αν εχει ανοιξει το προγραμμα της ΓΓΠΣ για να ανεβασουμε το excel με τα συμφωνητικα
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ....περιμένουμε
lydia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Συνάδελφοι εχουμε κάποιο νεότερο από ΓΓΠΣ ποτέ θα ανοίξει το πρόγραμμα??και άλλη μια ερώτηση στο τεε καταλάθος υπέβαλα σε ένα έργο 2 φορές το ίδιο συμφωνητικό και προσπαθω να το ακυρώσω αλλά δεν μου το ακυρώνει,υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με αυτό??
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα (είναι απλώς πλεονασμός).
dpsemmas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ερώτηση : Έχω δηλώσεις αυθαιρέτων εντός του 2012 για τις οποίες έχω συμφωνητικό αλλά δεν έχω πληρωθεί και δεν έχω κόψει καμμία ΑΠΥ. Αυτά τα συμφωνητικά θα υποβληθούν μαζί με τα υπόλοιπα (για τα οποία έχω κόψει μέσα στο 12 ΑΠΥ)?? Σκεφτόμουν να αλλάξω ημερομηνία και να τα υποβάλλω στο 13 που θα έχω πληρωθεί, τι λέτε??
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Καλά τα λες, άλλαξε ημερομηνία.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Στα συμφωνητικα αναφέρουμε το Α/Α Έργου ή το Α/Α Αναφοράς ?
χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 To A/A έργου. Μια ερώτηση: Έχω πληρεξούσιο από έναν πελάτη μου που είναι στο εξωτερικό προς την αδερφή του. Στην εξουσιοδότηση και στις υπεύθυνες δηλώσεις που θα κάνω θα αναφέρω το όνομα της αδερφής του. Θα αναφέρω σε αυτές και τον αριθμό πληρεξούσιου. Το πρόβλημα μου είναι ότι στην Υ.Δ. γράφει δηλώνω ότι ".......'. Η αδερφή του θα δηλώνει για τον πελάτη μου; Έτσι γίνεται;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα