bnn7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Κάνε μου την τιμή να χρησιμοποιήσεις τη δική μου από τα downloads του site. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ, αυτή θα ανεβάσω στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ χωρίς απολύτως καμία αλλαγή και αυτή θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ και στο μέλλον. Θα τη βρεις εδώ http://www.michaniko... Στην τέλεια εμπεριστατωμένη δική σου αναφερόμουν! Ευχαριστώ και πάλι συνάδελφε!
bnn7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Και επειδή τι πιάσαμε το θέμα...και στις βεβαιώσεις απαιτείται τέτοιο συμφωνητικό??
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Για τις βεβαιώσεις προσωπικά δεν κάνω σύμβαση. Δεν περνούν από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ. Ντρέπομαι και για τόσο μικρά ποσά να πω στον πελάτη ότι, θέλω σύμβαση. 1
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Για τα ενεργειακά πιστοποιητικά κάνουμε συμφωνητικό που μπορεί να είναι και 80ευρώ? Για ποια ποσά και πάνω κάνουμε ?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Θεωρητικά για κάθε εργασία μας!
Sk Evi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 καλησπερα! Εγω για βεβαιωσεις δεν κανω συμβαση. Οσο για τα αυθαιρετα οντως χρησιμοποιω δικη μου συμβαση και ντρεπομαι να πω στους πελατες οτι αλλαξε η φορμα και πρεπει να φτιαξουμε νεα.
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Γιατί θυμάμαι ότι κάπου υπάρχει ένα ελάχιστο όριο....αλλά δεν θυμάμαι σε ποιον νόμο το γράφει!
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 οι συμβάσειςείναι απλές ή θεωρημένες?
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Αν εννοείς με ΚΕΠ γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται. Μου το έχουν πει και στην πολεοδομία. Απλές υπογραφές.
st2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 δεν υπάρχει ελάχιστο όριο ότι αφορά ιδιωτικό έργο και κατα την γνώμη μου τα συμφωνητικά αφορούν αμοιβές οι οποίες βγαίνουν από το σύστημα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα