ANNA.RAFT. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Γεια σας συνάδελφοι Πολύ συχνά μου προσκομίζουν πελάτες Δήλωση ή Βεβαίωση καθώς και σχέδια του Ν1849/89 λέγοντας μου πως είναι νιμιμοποίηση (όμοιο πακέτο με αυτό του Ν1337/83). Ρώτησα στην πολεοδομία και μου είπαν ότι αυτή ήταν μια επι πρόσθετη ρύθμιση για το ρεύμα και πως δεν νομιμοποιούσε το ακίνητο. Συνεπώς πρόκειται για αυθαίρετο κτίσμα το οποίο χρίζει τα κτοποίησης ή νομιμοποίησης?(είναι εντός σχεδίου) Ποια είναι η αποψή σας για το συγκεκριμένο θέμα? ευχαριστώ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 (edited) προκειται για την δυνατοτητα συνδεσης με ρευμα και νερο...επι κατοικιας.... με βαση το αρθρ. 17 του ν 1849/89 ΦΕΚ Α 113/89 Ναι, για αυτα-εχει αναφερθεί και εδω προ ...4μηνου...???- ηδη η ΔΕΗ εχει στειλει ειδοποιητηρια να προχωρησει η διαδικασια της τακτοποιησης... Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by dimitris GM 1
ANNA.RAFT. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 προκειται για την δυνατοτητα συνδεσης με ρευμα και νερο...επι κατοικιας.... με βαση το αρθρ. 17 του ν 1849/89 ΦΕΚ Α 113/89 Ναι, για αυτα-εχει αναφερθεί και εδω προ ...4μηνου...???- ηδη η ΔΕΗ εχει στειλει ειδοποιητηρια να προχωρησει η διαδικασια της τακτοποιησης... Ευχαριστώ πολύ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα