athchris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Χαιρετώ, μπορεί κάποιος να μου πει πως ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα του ΤΕΕ έχω προσπαθήσει μερικά bowser ενεργοποίησαν τα cookies Δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω. Έχει καταφέρει κάποιος να ανάβασει κάτι? Κρις
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Πρώτα διαλέγεις Κατηγορία Δομικής Τρωτότητας, αποθηκεύεις, και μετά ενεργοποιείται η αποστολή των αρχείων.
Sakis Liarm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Καλησπερα, ξερει κανεις αν χρειαζεται να 'ανεβασουμε' και τις αποδειξεις ΤΣΜΕΔΕ / ΕΜΠ μηχανικου ή αυτα τα στοιχεια ενημερώνονται μέσω του συστηματος?
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Ναι, τα ζητάει εξάλλου ως απαιτούμενα για πληρότητα.
Sakis Liarm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Οκ σε ευχαριστω, αλλη μια ερωτηση. Εχω εισαγει τις τομες μου αλλα δεν μου τις εχει tickarei , οπως τα αλλα αρχεια μου. Ξερεις τι μπορει να συμβαινει? (αυτο συμβαινει και στις κατοψεις)
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Βλακείες του συστήματος...κάποια στιγμή μπορεί και να το διορθώσουν...έως τότε και εγώ ανεβάζω κατόψεις-τομές και ότι άλλο απαιτεί ο νόμος παρόλο που δεν τις δείχνει ως απαραίτητες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα