Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάρτης Περιφέρειας Αττικής


Recommended Posts

Συνάδελφε, εξειδίκευσε τι ακριβώς χρειάζεσαι ώστε να σε βοηθήσει όποιος συνάδελφος έχει την δυνατότητα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως χρειάζεσαι τα διοικητικά όρια της περιφέρειας Αττικής?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά είμαστε μια ομάδα φοιτητών η οποία ασχολείται στα πλαίσια μιας εργασίας με τη δημιουργία ενός χάρτη της Περιφέρειας Αττικής όπου θα πρέπει να απεικονίζονται διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και δρόμοι και χρειαζόμαστε ένα υπόβαθρο για να τα τοποθετήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Κάπου στα downloads υπάρχουν οι νομοί της Ελλάδας σε .dwg σε ΕΓΣΑ. Ξεκίνα από αυτό. Μετά πάρε ένα google earth ή κτηματολόγιο και πέτα το πάνω ώστε να "κάτσει" ακριβώς (ή περίπου διότι μεγάλη ακρίβεια με το google earth δεν μπορείς να πετύχεις ούτως ή άλλως). Εκεί πάνω πέρνα τις όποιες πληροφορίες.

2η λύση: Αν (υποθέτω ότι) ασχολείσαι με GIS τότε κάνε την έρευνά σου για κάποια ειδικά λογισμικά που κυκλοφορούν στην αγορά (π.χ. ARCGIS). Ούτως ή άλλως θα σου χρειαστούν στην δουλειά σου άυριο μεθαύριο... Εκεί, κάνεις "παπάδες"....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.