φωφώ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 καλησπέρα, προσπαθώ να λύσω το παράδειγμα 8 του Αβραμίδη και θα ήθελα να ρωτήσω μετά το στήσιμο του φορέα πως προσομοιώνω τα κατακόρυφα φορτία ? Δεδομένα : Μπατική περιμετρική τοιχοποιία 3,6ΚΝ/m2 επίστρωση από μάρμαρο 1.3ΚΝ/m2 ωφέλιμο φορτίο Q=2 KN/m2
statik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Γεια Ξερει κανεις να μοθ πει πως θα γινει η προσομοιωση της τοιχοποίας πλήρωσης κατα ΚΑΝΕΠΕ στο sap2000?
xenia_zs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Καλημέρα σε όλους ... έχω βάλει τεγίδες σύμφωνα με το παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=j9li2VtGHqw και παρόλα αυτά στις συνδέσεις μεταξύ τεγίδων και κεκλιμένης σκεπής έχω ασυνέχειες όταν εστιάζω, δηλαδη δεν συνδέονται ... Επίσης έχω βάλει και βοηθητικά υποστυλώματα, στο δικό μου παράδειγμα, και τα ένωσα με την σκεπή αφού τα επέλεξα με Edit -->Edit Lines-->Trim/Extend Frames. Πάλι κι εκεί δεν συδέονται τα βοηθητικά υποστυλώματα με τις υπό κλίση ευθείες (στέγη).Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα