Giorgos O Vrm Vrm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...Θελω να βαλω ενα τροχοσπιτο στη ταρατσα του σπιτιου μου χρειαζομαι αδεια για να ειναι νομιμο η επιδη δεν ειναι μονιμη κατασκεθη δεν θα εχω προβλημα?
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Είναι μόνιμη κατασκευή εκτός και εάν αφήσεις τις ρόδες του και κάνεις βόλτες από γωνία σε γωνία της ταράτσας. Αλλά και πάλι θα θέλεις τέλη κυκλοφορίας κτλ.. Ωστόσο η αισθητική αυθαιρεσία δεν υπολογίζεται με πρόστιμο, αξία ανεκτίμητη που λένε.. 1
Giorgos O Vrm Vrm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Μπορω να βγαλω αδεια ετσι ωστε να ειναι νομιμο?και αν μπορω με συμφερει οικονομικα?
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Παίρνεις την οικοδομική άδεια και σχέδια του υφιστάμενου και κάνεις μια βόλτα από το γραφείο ενός μηχανικού της εμπιστοσύνης σου. Εκείνος θα σου πει αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία και την στατική επάρκεια του υφιστάμενου. Σε κάθε περίπτωση σκέψου το αισθητικό αποτέλεσμα.
Giorgos O Vrm Vrm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 ok!Ευχαριστω για τον χρονο σου με βοηθησες αρκετα
ckiriako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Πιθανον να προκειται για την συνεχεια του (αδίκως) λογοκριμένου "ταρατσόνι project"
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Θα μου επιτρέψετε να το κλειδώσω ως ολοκληρωμένο φυσικά, ε?
Recommended Posts