Ellena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Καλησπέρα! ΤΙ γίνεται στην περίπτωση που εγώ αλλάξω τα τμ ενός αυθαιρετου μετά από μετρήσεις και συνεπώς αλλάξει και η δόση και η εντολή πληρωμης αλλά δεν προλάβω τον πελάτη και πάει να πληρώσει με την παλιά εντολή πληρωμής?? Ο ιδιοκτήτης πλήρωσε κανονικά, η τράπεζα το δέχτηκε και τώρα δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα... Έχει πάθει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο?Ευχαριστώ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Κανονικά θα πρέπει να στο δείξει στη δήλωση (οικονομικά στοιχεία). Εκτός κι αν ήταν η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή, είχες εκδώσει το φύλλο με το πρόστιμο, το είχες δώσει στον πελάτη για πληρωμή, ενδιάμεσα άλλαξες τα τ.μ., ξανάστειλες τη δήλωση κι εκτύπωσες νέο φύλλο προστίμου και κάπου ενδιάμεσα ο πελάτης είχε πληρώσει. Στην περίπτωση αυτή πάλι πιστεύω ότι θα δείξει την πληρωμή κι αν όχι θα επιστραφούν στον πελάτη σου με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων από το πράσινο ταμείο (όταν ανοίξει). Σε καμία περίπτωση δεν θα χαθούν.
michael1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Άν έχει ήδη λογαριασμό στην τράπεζα, τα χρήματα θα επιστραφούν εκεί. Διαφορετικά θα τον ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς. Δεν χάνονται πάντως, μην ανησυχείς.
msol Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ. Μετά από τρεις ημέρες τα χρήματα πιστώθηκαν στο λογαριασμό απόρριψης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα