fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Έχω κάποια σχέδια θέρμανσης τα οποία έχουν σώματα panel και τα συμβολίζει ώς εξής: πχ. 2.2/655-1 ή 1.1/655-0.4. Έχει κάνεις ιδέα τι σημαίνει ο κάθε αριθμός;
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Μήπως ο πρώτος αριθμός δεν έχει τελεία; Απ' όσα γνωρίζω το 11, 22, 33 δηλώνει το πάχος του σώματος, το δεύτερο νούμερο μάλλον το πλάτος σε χιλιοστά και το τρίτο το ύψος σε μέτρα.
fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Υπάρχει τελεία. Κανονικά στα panel ο πρωτος λέει στήλες, ο δεύτερος ύψος και ο τρίτος μήκος, αλλά δεν υπάρχει πχ ύψος 655. Στα κλασσικά που υπάρχει τέτοιο ύψος ο συμβολισμός είναι στήλη/ύψος/φέτες.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Στήλες = πάχος. Η τελεία μπορεί να μη σημαίνει τίποτα και να έγινε λάθος εκ παραδρομής. Έχεις δίκιο, το δεύτερο νούμερο είμαι μάλλον ύψος και το τρίτο πλάτος=μήκος. Τι εννοείς δεν υπάρχει ύψος 655; Μήπως για κάποια εταιρεία υπάρχει;
fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Ναι μπορεί να υπάρχει, απλώς δεν έχω δει ποτέ. Το θέμα είναι ότι και έτσι να είναι ο τρίτος τι είναι? το μήκος σε μέτρα?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Μάλλον, το μήκος ή πλάτος, όπως θες πες το, σε μέτρα.
fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Το βρήκα, είναι σώματα panel συγκεκριμένησ εταιρίας που τα συμβολίζουν έτσι. Όποτε για να βρεις πχ τις θερμίδες τους θες τον κατάλογο της εταιρίας...
deathlok Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 σε όλα θες τον κατάλογο της εταιρίας για να είσαι σίγουρος για τις θερμίδες. το τελευταίο νούμερο προφανώς είναι μήκος σε μέτρα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα