antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Ε ναι...να χάσουμε καφεδούμπες, παραλίες για μια επιμόρφωση, αν δεν γίνουν και οι εξετάσεις για μόνιμούς θα είναι τούφα το καλοκαίρι (λοοοοοοοοοοοολ)
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Καλά για μόνιμους δεν παίζει.... Περιμένω την Παρασκευή να δούμε την περιβόητη λίστα με τα ΚΕΚ....Γιατί αν δεν υπάρξει ενημέρωση, αρχίζει και βρωμάει το πράμα...... Φυσικά το θέμα είναι να επιλεχθούμε αλλά εν πάση περιπτώση....
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 (edited) Κλασσικά μηχανικοί τελευταίος τροχός της αμάξης...Στο ΙΕΚΕΜ βγήκε πάντως μια σχετικήλίστα με συνεργαζόμενες εταιρείες. Edited Ιούνιος 19 , 2013 by antboton
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Μπορεί επίσης κάποιος μηχανικός ο οποίος θα συμμετέχει να επικοινωνήσει με εταιρία που ανήκει στον Β ' στον παραγωγικό τομέα και μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να προχωρήσει σε συνεργασία.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 (edited) Σίγουρα αυτό πιστεύω είναι στο βάθος του μυαλού του κάθε ενός που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Γιατί κακά τα ψέματα, καλή η επιμόρφωση αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία να αναπτυχθούν σχέσεις για ένα καλύτερο αύριο.. Για να κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ, για που σκέφτεστε συνάδελφοι? Εγώ κλείνω προς πετρέλαιο μάλλον. Εχουμε αρκετά διυλιστήρια και μεγάλες εταιρείες στο χώρο...Τι πιστεύετε εσείς? Edited Ιούνιος 19 , 2013 by ikaros13
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Προβλέπεται ένα 30% νομίζω έτσι και αλλιως μετά το πέρας του σεμιναρίου να απασχοληθείς σε κάτποια συνεργαζόμενη εταιρεία για 3 μήνες νομίζω...τώρα θεωρώ με τη βουτιά στο παραγωγικό τομέα και συνυπολογίζοντας το αρνητικό περιβάλλον...δεν ξέρω πόσο θα ενδιαφερθούν οι συγκεκριμένες.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ετσι και αλλιώς το πρόγραμμα αφορά 4μηνη υποχρεωτική απασχόληση σε κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία......<<Κατάρτιση με επιχορήγηση (TrainingVoucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄ της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση>>. Το λέει ο τίτλος...και φυσικά στο κείμενο Τώρα,αν κάποιος μέσα στους 4 αυτούς μήνες δείξει όρεξη, πέσει στην περίπτωση, και είναι και καλός στο PR.....όλα είναι πιθανά....
impalnto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Νέοι πίνακες ΚΕΚ εδώ πέρα των προηγούμενων Κοιτώντας λίγο πρόχειρα τους πίνακες έχετε την υποψία ότι το όλο πρόγραμμα γίνεται για δύο συγκεκριμένες εταιρείες που δραστηροποιούνται αυτή την περίοδο στη Χαλκιδική? 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Απίστευτα λίγες για Αττική.....Εχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα προχωράει με ρυθμούς χελώνας. Δεν ενδιαφέρονται και οι εταιρείες, τα ΚΕΚ τι να πω....?
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Μεχρι πότε είναι να γίνει υλοποίηση;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα