Romanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Κάλεσα στο ιεκέμτεε στο τηλέφ 2118001644 κι ακόμη τίποτε.Εάν δεν βγει απόφαση για τις επιταγές κατάρτισης μέχρι την Παρασκευή τότε πάμε για του χρόνου.!!!Άρα καλές γιορτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Σε ένα ενημερωτικό mail από το ΙΕΚΕΜ κάπου διάβασα για μέσα Ιανουαρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Βγήκαν τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Είμαι μέσα!!! Δηλαδή πάω από αύριο στο ΤΕΕ να παραλάβω την επιταγή κατάρτησης, και μετά???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 αν γράφει επιλεχθείς είσαι μέσα δηλαδή? Έχω την αίσθηση ότι επιλέχθηκαν παραπάνω από 400 άτομα. congats Ikaros και εγώ μέσα είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Εβαλα τον αριθμό μητρώου ΤΕΕ εδώ https://www.voucher.gov.gr/project/tee-results/gid/2 και με έβγαλε επιλεχθείς με τον ΚΑΥΑΣ που είχα...Σύνολο μορίων 60 λέει Μετά τι κάνουμε? Στην Αττική βλέπω μόνο το ΙΕΚΕΜ σαν ΚΕΚ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 σειρά κατάταξης έχει παύλα όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (edited) Τον ήπια!!!!! Η καρτέλα άλλαξε και είμαι πλέον επιλαχών Οι επιλεχθείς, παίρνουν την επιταγή.....Αν δεν πάνε ακολουθούνε οι επιλαχών. Πω πω ήττα............. Εδιτ...Κάτι δεν πάει καλά!!! Ο τελευταίος επιλεχθείς (πχ, στα γρήγορα έχω βρει και άλλους), έχει αίτηση 2Κ κάτι....ίδια μόρια (60) με τον αποκάτω που έχει αίτηση 300κάτι, ίδιο μητρώο ΤΕΕ πάνω κάτω.... Τι στο διάολο με ποια κριτίρια γίνεται η διαλογή??? Ρε παιζει βύσμα???? Ξανά!!!! 4κάτι (22/01) η αιτηση.......vs 570 (18/12) η αίτηση...μόρια 60!!!! both!!!! Αρ.ΤΕΕ μεγαλύτερο ο δεύτερος!!!!!! Πάνε καλά???????????? Ο πρώτος επιλεχθείς ο δεύτερος επιλαχών!!!!!!!!!!!!! Edited Δεκέμβριος 18 , 2013 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (edited) τώρα έγινε αυτό; έλεος. Σου άλλαξε η ένδειξη από επιλεχθείς σε επιλαχών? Η διαλογή γίνεται βάσει μοριοδότησης και μετά χρόνο που έκανες την ηλεκτρονική αίτηση Edited Δεκέμβριος 18 , 2013 by antboton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Διάβασε τι γράφω!!!!! Θα μας τρελλάνουν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα