devotee Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 400 ωρες ειναι συνολικα μαζι με την πρακτικη, στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ θα γινει μονο η θεωρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devotee Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Oσο για το οτι δεν αναφερει ολες τις περιφερειες και το οτι μιλαει για σειρα προτεραιοτητης μπορει να προκειται για θεσεις που περισσεψαν στις συγκεκριμενες περιφερειες και να τις προσφερει σε οσους ενδιαφερονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Εγώ βλέπω προχειρότητες και διατυμπανισμοί χωρίς αντίκρισμα ότι και καλά προσφέρουν στο κλάδο κτλ σαπιλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
streetas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2014 αυτο το έλεγε και στο αρχικό κείμενο.Οταν καναμε τις αιτήσεις,δεν είναι καινούργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vi13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Η ανακοινωση αυτη ειναι στο σαιτ του ιεκεμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Όχι, 15ημερη ενημέρωση του ΙΕΚΕΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manospan Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Έχει πάει αρχές Μαϊου έχετε λάβει καμμιά ειδοποίηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Σε τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα μου είπαν τέλη Μαΐου ξεκινάνε, θα έχουμε ειδοποίηση κάπου στα μέσα... Δεν ξέρω αν πρέπει να τους πιστέψω όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Εμένα μου είπαν πρώτο δεκαήμερο Ιουνίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Σήμερα,σε τηλεφωνική μου επικοινωνία για την περιοχή της Πάτρας μου είπαν 26 Μαϊου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα