antboton Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 (edited) lol δλδ πόσες ώρες τη μέρα? δεν τι παλεύουν μάλλον οι μισές θα είναι εικονικές. Πως σε ενημέρωσαν? Edited Μάιος 21 , 2014 by antboton Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Τηλεφωνο απο το ΚΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Τη Δευτέρα 26 Μαϊου ξεκινάμε εδώ στην Πάτρα με το "καλό".Πότε τελειώνουμε;Υπάρχει χρονοδιάγραμμα;Πάντως φοβάμαι ότι το σεμινάριο θα εξελειχθεί σε φιάσκο,πέρα από όλη αυτή τη διαδικασία από μήνα σε μήνα,αφού οι εισηγητές συνήθως είναι κάτω του μετρίου με μηδαμινή προετοιμασία. ΥΓ. Κι έλεγα φέτος να πάω σαιζόν να δουλέψω τουριστικά να βγάλω το ΤΣΜΕΔΕ εξαμήνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Για Ιωαννινα εγω δεν εχω καμια ενώμερωση Στάλθηκε από το PadFone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Έχουμε από κάποιο συνάδελφο κάποια ενημέρωση? Κάποιοι είπατε για 26 Μαιου, τελικά ξεκινήσατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Αθήνα τίποτα......Κανένα τηλέφωνο. Δεν θέλω να πάρω πάλι και να μου πουν τέλη Ιούνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Για Ιωάννινα τέλη Ιούνη μου είπαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Ξεκιναω εγω στις 20 του μηνα οπως προειπα.Θα σας ενημερωσω για την εναρξη και το τι παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Εδώ Πάτρα ξεκινήσαμε αλλά αρκετά ανοργάνωτα.Το ωρολόγιο πρόγραμμα που επισυνάπτω το λάβαμε μετά από 1 βδομάδα μαθημάτων.Ήδη έχουμε χάσει δύο μέρες λόγω αδυναμίας ενός εισηγητή.Άρα θα τελειώσουμε τα θεωρητικά μαθήματα μετά τις 22 Αυγούστου.Πάει το καλοκαίρι. ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΡΑ.xlsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Πήρα σήμερα τηλέφωνο, για Αθήνα ξεκινάμε 23 Ιουνίου...Εκεί θα δοθεί και το πρόγραμμα.... Πάει το καλοκαίρι έχουμε και το θέμα με τους ενεργειακούς επιθεωρητές, να δω τι θα προλάβω... Σεμινάριο εδώ (κόστος μετακινήσεων) εξετάσεις εκεί (παράβολα).....κανα φράγκο δεν βλέπουμε όμως...Μόνο δίνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα