antboton Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Η σελίδα σήμερα είναι όλη μέρα κάτω. έχει κανένας καμία ενημέρωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Ανοίγει χωρίς πρόβλημα, δεν υπάρχει καμμία αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 (edited) Συνάδελφοι Καλησπέρα, η λίστα των εν δυνάμει ωφελουμένων μετά ελέγχου υποθέτω περιλαμβάνει εκείνους που έχουν καταθέσει εγκαίρως τα νόμιμα δικαιολογητικά και οι (πραγματικά) ωφελούμενοι θα προκύψουν μετά ελέγχου. Επειδή αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και δεν έχω πρόσβαση στα δεδομένα μου - τώρα δουλεύω με εφεδρικό σκληρό - στα οποία υπάρχει ο ΚΑΥΑΣ μου, όπως και όλη η ανάλυση του προγράμματος κατόπιν μελέτης του πλαισίου και των προσκλήσεων, γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να διαπιστώσω εάν είμαι στους εν δυνάμει ωφελουμένους και τι έλεγχος απαιτείται και μέχρι πότε ; π.χ. Ο έλεγχος θα έγκειται στην προσκόμιση θεωρημένου-επικυρωμένου αντιγράφου του εκκαθαριστικού του Οικονομικού Έτους 2012 (Χρήση 2011); Μήπως έχω χάσει κάποια προθεσμία ; Βέβαια, υποθέτω ότι πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν οι ενστάσεις και μετά να προχωρήσει το πρόγραμμα σε ελέγχους και ανακοίνωση των τελικών πραγματικών ωφελουμένων. Στο διαδίκτυο δε βλέπω σε ποιά φάση είναι οι ενστάσεις. Αναφέρει ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 11 Ιουνίου κ.λπ. αλλά αναφορικά με την εξέλιξη αυτών δεν υπάρχει κάτι. Edited Ιούλιος 24 , 2013 by Antiermitianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Στο http://www.voucher.gov.gr/project/view/id/4 φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων, έχουν προστεθεί 2 άτομα, εκτιμώ ότι σε λίγες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η τελική λίστα μηχανικών και ΚΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manospan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι, μήπως ενημερωθήκατε για το πότε θα βγεί η τελική λίστα με τους ωφελούμενους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Μάλλον Σεπτέμβριο, πληροφορία μετά από επικοινωνία με το ΙΕΚΕΜ, θα πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Έχουμε καμία εξέλιξη ή απλά περιμένουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Με πρόλαβες με το ερώτημα γιατί τόσο καιρό δεν βλέπω καμιά αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα......Λες να βγει άκυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 (edited) Μπα, δεν νομιζώ απλά καθυστερούν όπως παντού...Έτσι και αλλιώς μέσα στο 14 δεν είναι να γίνει η εκπαίδευση? προφανώς δε βιάζονται Edited Σεπτέμβριος 11 , 2013 by antboton Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Μπα, δεν νομιζώ απλά καθυστερούν όπως παντού...Έτσι και αλλιώς μέσα στο 14 δεν είναι να γίνει η εκπαίδευση? προφανώς δε βιάζονται Τα σεμινάρια για τουρισμό και για ανέργους νέους εως 29 ετών που τα ρυθμίζει ο ΟΑΕΔ ξεκινήσανε άμεσα. Εμείς με το ΙΕΚΕΜ ένα χρόνο (σχεδόν) και ακόμα περιμένουμε. Και η δράση είναι να ολοκληρωθεί το 14 όχι να αρχίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα