eleni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Καλησπέρα και πάλι ξέρετε με ποιο Φεκ ή Υ.Α κατοχυρώνει η ΔΕΗ τη δουλεία γύρω από το πυλώνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aginor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 ξέρετε με ποιο Φεκ ή Υ.Α κατοχυρώνει η ΔΕΗ τη δουλεία γύρω από το πυλώνα? τι εννοει ο ποιητης?? πορφανως ειναι δουλειά με τονο στο α αλλα τι ακριβως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Μάλλον εννοεί δουλεία (όπως ακριβώς το έχει γράψει) με τον τόνο στο γιώτα που σημαίνει δέσμευση χώρου γύρω από τον πυλώνα της ΔΕΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Σευχαριστώ Χάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
megoulis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 για την περιοχή ανατολικήσ αττικής ξέρω οτι υπάρχει το φεκ 65 του 1965 το οποιο προσδιορίζει ακριβώς τους όροθσ δουλείας ανα στύλο και αποστάσεις εναέρειας δουλείας απο τον άξονα της γραμμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterism Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 στην περιοχή μου, ( μη διασυνδεδμένη) ο χώρος δουλείας προσδιορίζεται από την αρμόδια, διεύθυνση μεταφοράς, μετά από επισκόπιση που κάνει συνεργείο της μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου. Από όσο ξέρω δεν έχει ακριβής αποστάσεις (βλ. κανονιμοί μεταφοράς - Χ.Τ. & Μ.Τ.) αλλά βγαίνει μετά από "υπολογισμούς" που κάνει η ΔΕΗ... πάντως ότι βγάλει η ΔΕΗ είναι δεσμευτικό για τον ενδιαφερόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα