Μετάβαση στο περιεχόμενο

νομιμοποιηση αυθαιρετου


tzeni tzenis

Recommended Posts

εχω ενα ακινητο-οικοπεδο 650τ.μ.,που εχει περιελθει στην κατοχη μου περυσι μετα το θανατο του πατερα μου.μεσα σε αυτο υπαρχει ενα κτισμα που ανεγερθει το 1980,με χαρακτηρισμο σταβλαποθηκη.επισης μεσα στο οικοπεδο υπαρχουν αλλες δυο προχειρες κατασκευες,ενα γκαραζ και ενα κοτετσι!!ποια η διαδικασια και το κοστος νομιμοποιησης των ανωτερων?

Link to comment
Share on other sites

Η όλη διαδικασία νομιμοποίησης περιγράφεται στον νόμο 4014/2011.

Το πρόστιμο της νομιμοποίησης εξαρτάται από την αποδεδειγμένη χρονολογία κατασκευής των αυθαίρετων κτισμάτων, το εμβαδόν που καταλαμβάνουν, τη χρήση τους, την τιμή ζώνης της περιοχής κοκ πλέον της αμοιβής του μηχανικού και τοπογραφικού που μπορεί να χρειαστεί για τα εκτός σχεδίου.

 

Οπότε καλύτερα να επικοινωνήσετε με μηχανικό της εμπιστοσύνης σας.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει καμιά οικοδομικά άδεια σε αυτά?Είναι σε οικισμό? Αυτά έχουν σημασία για τον υπολογισμό του προστίμου της τακτοποίησης.Αν θέλετε να δείτε για νομιμοποίηση θα πρέπει να απευθυνθείτε στο μηχανικό σας για να σας ενημερώσει αν υπάρχουν δυνατότητες νομιμοποίησης και το κόστος αυτής ,αφού θα έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες από εσάς και για το οικόπεδο.

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.