tzeni tzenis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 εχω ενα ακινητο-οικοπεδο 650τ.μ.,που εχει περιελθει στην κατοχη μου περυσι μετα το θανατο του πατερα μου.μεσα σε αυτο υπαρχει ενα κτισμα που ανεγερθει το 1980,με χαρακτηρισμο σταβλαποθηκη.επισης μεσα στο οικοπεδο υπαρχουν αλλες δυο προχειρες κατασκευες,ενα γκαραζ και ενα κοτετσι!!ποια η διαδικασια και το κοστος νομιμοποιησης των ανωτερων?
kostassid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Η όλη διαδικασία νομιμοποίησης περιγράφεται στον νόμο 4014/2011. Το πρόστιμο της νομιμοποίησης εξαρτάται από την αποδεδειγμένη χρονολογία κατασκευής των αυθαίρετων κτισμάτων, το εμβαδόν που καταλαμβάνουν, τη χρήση τους, την τιμή ζώνης της περιοχής κοκ πλέον της αμοιβής του μηχανικού και τοπογραφικού που μπορεί να χρειαστεί για τα εκτός σχεδίου. Οπότε καλύτερα να επικοινωνήσετε με μηχανικό της εμπιστοσύνης σας.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 (edited) Υπάρχει καμιά οικοδομικά άδεια σε αυτά?Είναι σε οικισμό? Αυτά έχουν σημασία για τον υπολογισμό του προστίμου της τακτοποίησης.Αν θέλετε να δείτε για νομιμοποίηση θα πρέπει να απευθυνθείτε στο μηχανικό σας για να σας ενημερώσει αν υπάρχουν δυνατότητες νομιμοποίησης και το κόστος αυτής ,αφού θα έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες από εσάς και για το οικόπεδο. Edited Δεκέμβριος 23 , 2012 by Manolis gon
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα